Hevosgaala 2024 lauantaina 6.4. Tampereella

19.1.2024

Viime vuonna loppuunmyyty Hevosgaala saa jatkoa. Huhtikuussa 2023 juhlimme yhdessä ensimmäistä kertaa Hevosgaalan merkeissä, ja nyt on varmaa, että Hevosgaala järjestetään myös tänä vuonna.

 

Tiedote Pauliina Virta

Suomen Ratsastajainliitto, Suomen Hippos ja ratsuhevoskasvatuksen FWB-yhdistys ovat yhdistäneet tänäkin vuonna voimansa ja järjestävät yhteisen gaalan, hevosten ja meidän kaikkien hevosihmisten kunniaksi.

"Viime vuoden gaala osoitti, miten tärkeää on vahvistaa yhteisöllisyyttä ja kokoontua yhteen palkitsemaan ja juhlistamaan ansioituneita. Tunnelma gaalassa oli unohtumaton. Saimme myös kerättyä varoja hyvään tarkoitukseen", kiittää Suomen Ratsastajainliiton toiminnanjohtaja Jukka Koivisto.

"On todella hienoa, että siitä pienestä idean siemenestä kasvoi suunnitellun mukaan vuosittainen tapahtuma, jossa kaikki kohtaavat. Meillä on sama osaava ydinryhmä, joka toteuttaa tapahtuman tänäkin vuonna”, sanoo FWB-yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Håkan Wahlman.

Hevosgaala järjestetään lauantaina 6.4. Sokos Hotel Tornin Paja Kongressissa, Tampereella. Illalliskortit tulevat myyntiin helmikuun lopulla, ja illan kulusta tiedotetaan tarkemmin silloin. Hevosgaalaan osallistuvat voivat varata jo hotellihuoneita Sokos Hotel Tornista erikoishintaan koodilla BHEVOSGAALA2024. Samana viikonloppuna 6.-7.4. Hevoset-messut kerää ison määrän hevosista kiinnostuneita ja hevosalan ammattilaisia Tampereelle.

"Hevosgaala oli hieno osoitus yhdessä tekemisestä, ja tunnelma oli käsin kosketeltavissa", jatkaa Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Minna Mäenpää.

 

Laittakaa päivämäärä muistiin. Huhtikuussa tavataan Hevosgaalan parissa, tervetuloa!

Lisätietoa tulossa pian.

Yhteistyössä Suomen Ratsastajainliitto, FWB-yhdistys ja Suomen Hippos

Korjattu lipunmyynnin alkamiskuukausi 19.1. klo 10.30.