Hevosgaalan illalliskorttien myynti on käynnissä 24.3. asti

20.3.2024

Tule kanssamme viettämään suurta ratsastuksen ja hevoskasvatuksen juhlaa 6.4. Tampereelle! Samana viikonloppuna Tampereella järjestetään myös Hevoset-messut.

Yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton, FWB-yhdistyksen ja Suomen Hippoksen kanssa toista kertaa järjestettävä Hevosgaala valtaa Tampereen Sokos Hotel Tornin Paja Kongressin lauantaina 6.4.2024. Juhlatilan ovet avautuvat klo 18.30 ja juhlallisuudet aloitetaan klo 19.30.

Gaalassa nostetaan esiin menestyneitä ratsastajia, hevosia ja poneja, kasvattajia, ammattilaisia, vapaaehtoisia sekä toimihenkilöitä. Samalla juhlistetaan vuoden sykähdyttävimpiä hetkiä hevosten ja ponien parissa. Ratsastajainliitto palkitsee myös tänä vuonna Hevosgaalassa kaikki vuoden 2023 parhaat.

Illan ohjelmassa on palkitsemisten lisäksi hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotto ohjataan nuorten ratsastajien ja nuorten hevosten hyväksi. Gaalailta jatkuu palkitsemisten ja huutokaupan jälkeen musiikin ja tanssin merkeissä yhdessäolosta nauttien.

Illan tunnelmaa luovat juontajat Emmi Korpiola ja Teemu Ahtee.

Hevosgaala tuo yhteiseen juhlaan hevosten, ponien ja ratsastusurheilun ystävät.  Varmista paikkasi vuoden upeimmassa juhlassa – Hevosgaalassa – ja hanki illalliskorttisi nyt!

Hevosgaala
Lauantai 6.4.2024 klo 19.30 (ovet 18.30)
Sokos Hotel Torni Paja Kongressi, Tampere
Illalliskortti 105 € (sis. alkumalja, kolmen ruokalajin illallinen, eteispalvelu)
Tumma puku

Linkki illalliskorttien myyntiin

Ryhmävaraukset: sari.siltala@ratsastus.fi

Illalliskortteja Hevosgaalaan on rajoitettu määrä ja niiden myynti päättyy 24.3.2024. 

Majoitusvaraukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu – kiintiötunnus HEVOSGAALA2024
Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
www.sokoshotels.fi – varauskoodi  BHEVOSGAALA2024 

Hevosgaalan sisäänkäynti on esteetön ja tilasta löytyy esteetön/inva-WC. Opas- ja avustajakoirat ovat lämpimästi tervetulleita juhlaan. Induktiosilmukka saadaan tarvittaessa käyttöön. Kerrothan erityistarpeesi illalliskortin oston yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Suomen Ratsastajainliitto ry, FWB-yhdistys ry ja Suomen Hippos ry