Horse Shown Lucky Winnersit selvisivät Ypäjällä

1.6.2010

Ypäjällä viikonloppuna ratsastetun karsintakilpailun perusteella jaettiin viimeisiä Helsinki Horse Show paikkoja. Kahden päivänä aikana kilpailuihin osallistui vajaa 400 ratsukkoa ja lähtöjä oli lähes 600.

Suuri lähtöjen määrä pakotti järjestäjät tekemään joitakin muutoksia alkuperäisiin suunnitelmiin luokkien suhteen, jotta kilpailut pystyttiin viemään läpi näiden kahden päivän aikana.

Horse Show'ssakin radat suunnitteleva huippuluokan ratamestari Olaf Petersen oli suunnitellut myös Ypäjän kilpailun radat. Tavoite oli tarjota karsintakilpailuun osallistuville mahdollisimman samanlaiset kilpailuolosuhteet, ratoja myöten, kun odotettavissa on myös lokakuussa Helsingissä. Ypäjän kilpailua voidaankin pitää hyvänä kenraaliharjoituksena Horse Showta varten. Tästä hyötyvät varmasti myös ne monet ratsukot, jotka saapuivat Ypäjälle kilpailemaan siitä huolimatta, että heillä oli jo saavutettuna pääsylippu Helsingin kilpailuun.

Kilpailujen aikana nähtiin paljon hyviä suorituksia. Sunnuntain pääluokan voitti Sanna Backlund hevosellaan Marko Itos huiman nopealla puhtaalla radallaan, ansaiten näin itselleen kaksi Icelandairin lahjoittamaa lentolippua USAan.

Riding Club Cavalor osallistui ensimmäistä kertaa yhteistyössä Scanhorsen kanssa näinkin suuren kilpailun järjestelyihin. Yhteistyö mahdollisti kilpailun joustavan läpiviennin melko pienen, mutta sitäkin hyväntuulisemman toimihenkilöryhmän voimin. Kilpailijoilta tuli päivien aikana paljon positiivista palautetta niin hyvistä radoista kuin toimivasta kilpailuorganisaatiostakin.

Ypäjän kilpailuviikonlopun jälkeen voi päätellä, että odotettavissa on varmasti suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen Helsinki Horse Show kilpailu!

Lucky Winners (alustava):

5-vuotiaat hevoset
Kaisa Luukkonen - Chipnoze
Pia Lidström - Betina Beakley
Marina Ehrnström - Zominka
Adara Frenckell - Czardasz II

6-vuotiaat hevoset
Annina Nordström - Carlotta II
Emmi-Maria Ojala - Werolin
Marja Tetri-Rantanen - Chick

Junioriluokat
Katrin Jokinen - Coco-Chanel D
Katri Roininen - Proton
Jenna Suomi - Hexe
Pauliina Kostilainen - Quintess

Amatööriluokat
Pia Lidström - Akovadi
Sanna Lahdensuo - Rigma
Nicole Ahola - Millie
Maria Aminoff  - Quickcone Z

Nordic Baltic Cup
Mindi Korvenoja - Maxit Round Up
Linda Palin - Termeta
Jessica Aminoff - Eon
Annika Janhunen - Internet
Emiilia Johansson - Fiorella
Andrus Kallaste - Opaal

Tiedote: RCC Tiedotus