Hyvinvointivaikuttaja Pippa Laukan luento avaa SRL:n Ratsastajan hyvinvoinnin kevään

7.2.2023

TV:stä ja muusta mediasta tuttu urheilulääkäri, hyvinvointivaikuttaja Pippa Laukka saapuu 1.3. kello 16.45 luennoimaan aiheesta ”Ratsastus – liikuntaa terveyden tukena” Vermo Areenalla järjestettävään Ratsastajan hyvinvointiravi-iltaan. Tapahtuman järjestää yhteistyössä SRL:n Etelä-Suomen aluejaosto (ESRA), Vermo Areena ja Suomen Ratsastajainliitto.

Ratsastus on erittäin hyvää liikuntaa, joka rakentaa hyvinvointia monipuolisesti mm. tukemalla jaksamista ja lisäämällä monipuolisesti niin ratsastajan henkistä kuin fyysistä hyvinvointia. Urheilulääkäri, teeveestä tuttu hyvinvointivaikuttaja Pippa Laukka avaa aihetta ja sitä, miten saa pidettyä sen oman ”hyvinvointipaketin” kasassa. Tule kuulemaan Pipan viisi pointtia siitä, miten tukea ratsastusta harrastuksena ja kilpaurheiluna.

Ratsastajan hyvinvointiravi-ilta alkaa kello 16.45 alkoholittoman alkumaljan nostamisella, josta ohjelma jatkuu Pippa Laukan luennon parissa ravintolakatsomossa. Kuulemme myös ravimaailmasta tuttuja henkilöitä haastatteluissa. Kello 17.45 starttaa kaviouran puolella monté-ratsastuksen näytöslähtö, jossa voitosta kilpailee ratsastusmaailmasta tuttuja nimiä. Kello 18 alkavat ravit, joiden seuraamista pääsemme jatkamaan meille koko ravien ajaksi varatuista ravintolakatsomon pöydistä. Ravien alkaessa myös päivällinen on katettu buffet-pöytiin. Menun näet alhaalta. Ravien lomassa pääsemme myös tutustumaan tallialueeseen ja ravihevosiin.

Ratsastajan hyvinvointiravien ohjelma on maksullinen ja alkaa Vermo Areenan katsomoravintola Ravillassa kello 16.45. Illan hinta on 28 euroa (sis. buffet-ruokailun, alkoholittoman tervetulomaljan ja illan ohjelman). Ravintolapaketin ostaja ei tarvitse erillistä pääsylippua maksullisiin raveihin. Katso menu alla ja osta Ratsastajan hyvinvointiravien paketti ennakkoon ma 27.2. klo 9 mennessä täältä

 

Ratsastajan hyvinvointiravit tehdään yhteistyön voimalla

Ratsastajan hyvinvointiravit -tapahtuman järjestää yhteistyössä SRL:n Etelä-Suomen aluejaosto (ESRA), Vermo Areena ja Suomen Ratsastajainliitto. ESRA:n puheenjohtaja Anne Sara-aho odottaa illalta etenkin Pippa Laukan ratsastuksen luentoa.

”On hienoa päästä kuulemaan Pipan kaltaista hyvinvoinnin ammattilaista, jolla on myös itsellä kokemusta ratsastuksesta. Odotan iltaa sekä seura- ja aluetoimijoiden tapaamista innolla”, Sara-aho ESRA:sta tiivistää.

 

Hyvinvoivat seurayhteisöt ratsastuksen rikkaus

SRL:n seura- ja vapaaehtoistoiminnasta Emmi Korpiola nostaa esiin ratsastusyhteisön hyvinvoinnin teemavuotta.

”Osaava ja hyvinvoiva ratsastusyhteisö on Ratsastajainliiton tärkein voimavara ja menestymisen edellytys. Ratsastusyhteisön hyvinvointi on sekä yksilön että yhteisön kokemus, ja luomme sen kaikki yhdessä”, Korpiola sanoittaa vuoden teemaa.

”Ratsastajan hyvinvointiravi-ilta avaa SRL:n Ratsastajan hyvinvoinnin kevät -kampanjan, joka on maalis-huhtikuussa toteutettava tapahtumista, viestinnästä ja toiminnoista koostuva kokonaisuus ratsastusseurojen jäsenille. Ratsastajainliitto tukee seuroja järjestämään hyvinvointia edistävää toimintaa. Tähän liittyen liitto järjestää tapahtumia ja toimintoja, joista yksi osa on Ratsastajan hyvinvoinnin kevät”, Korpiola päättää.

Lisätietoja

Lue lisää Ratsastajan hyvinvoinnin kevät -tapahtumasta ja sen tapahtumista täältä.

Emmi Korpiola, vapaaehtoistoiminnan kehittäjä, SRL, emmi.korpiola@ratsastus.fi

 

Tapahtumassa on paikalla myös SRL:n piste, jossa on mahdollista liittyä jäsenseuraan.

 

Osta liput Pippa Laukan luennolle Ratsastajan hyvinvointiraveissa täältä

 

 

 

Ratsastajan hyvinvointiravien buffet-menu 1.3. ravintola Ravillassa

Neidonsalaatti ja talon vinaigrette

Meloni-briesalaattia

Mozzarellaa ja paahdettua varsitomaattia

Kasvis-bulgursalaattia

Talon leipälajitelma

Basilika-tuorejuustoa & oliivitapenadea

 

****

 

Pestolohta ja pinaattia

Inkivääri-linssipataa

Paahdettua timjamiperunaa

 

****

 

Hedelmäbowl

Suklaakakkua ja vaniljavaahtoa

Kahvi / Tee