Kaisa Kähö aloittaa Ratsastajainliiton hallinto- ja kehityspäällikkönä

29.11.2021

Ratsastajainliiton uudeksi hallinto- ja kehityspäälliköksi on valittu kauppatieteiden maisteri Kaisa Kähö, 44. Ypäjäläinen Kähö on toiminut toukokuusta lähtien Hevosopisto Oy:n rehtorin sijaisena. Hän on myös Hevosopiston hallituksen jäsen.

Kaisa Kähö. Kuva Susanna Marttila.

 

”Todella innostuneena otan työn vastaan, olen otettu luottamuksen osoituksesta. Odotan mielenkiinnolla, mitä uusia haasteita ja mahdollisuuksia se tarjoaa”, Kaisa Kähö sanoo.

Kähöllä on hevosalan koulutus ja pitkä kokemus, hevostalouden ammattitutkinto ratsuttajana, ja hän on toiminut yli kolme vuotta tallimestarina ja ratsuttajana Kyra Kyrklundin valmennustallilla Iso-Britanniassa. Hevosopistolla Kähö on myös vuosina 2004-2017 toiminut apulaisrehtorina, opettanut yritystaloutta ja toiminut kilpailusihteerinä.

"Uskon, että saamme Kaisasta vahvan lisän tiimiimme. Hänellä on todella monipuolinen kokemus hevosalalta: seuratoiminnasta ja tapahtumanjärjestämisestä aina kansainvälisen kilpatallin tallimestariksi asti. Näen Kaisan vahvuuksina myös vankan talous- ja henkilöstöosaamisen sekä laajan näkymän alamme koulutukseen", toiminnanjohtaja Jukka Koivisto iloitsee.

Kähö aloittaa tehtävässään alkuvuodesta 2022.