Paris 2024 - Ostoskatu.com ja Ratsastajainliitto lanseeraavat olympia- ja paralympiaratsastajia tukevan vaatemalliston

14.6.2024

Suomen Ratsastajainliitto ja Ostoskatu.com lähtevät yhteistyössä tukemaan Pariisin olympialaisiin ja paralympialaisiin osallistuvia ratsukoita uniikilla vain rajatun ajan saatavilla olevalla kannatusvaatemallistolla. Kannatusmalliston tuotteilla tuet suoraan olympia- ja paralympiaurheilijoiden joukkuetta.

Kuvassa Pariisin paralympiajoukkueessa mukana olevat Jonna Aaltonen ja Laxton For U. Kuva Hanna Heinonen 

 

Olympialaiset tulevat olemaan suomalaisen ratsastusurheilun kannalta historialliset, sillä edellisen kerran ratsastajien määrä on ylittynyt 1950-luvulla Helsingin ja Melbournen olympialaisissa. Pariisiin olympiajoukkueessa tulee olemaan viisi ratsastajaa, kenttäratsastajat Veera Manninen ja Sanna Siltakorpi sekä kolme kouluratsastajaa, joita ei vielä ole nimetty. Paralympiajoukkueessa mukana on kolme ratsastajaa, Katja Karjalainen, Jonna Aaltonen ja Laura Kangasniemi.

Tuotteisiin voit tutustua tulevana viikonloppuna 13.–16.6. Kiviniityn osastolla Ypäjän Hevosopistolla Finnderby Festivalilla! Expo-osastolla on viikonloppuna mahdollisuus sovittaa myös maajoukkue- ja toimihenkilövaatteita.

 

Tutustu tuotteisiin täällä: LINKKI

 

 

Vuoden 2024 kesäolympialaiset järjestetään Pariisissa 26.7.-11.8.2024. Paralympialaiset järjestetään 28.8.-8.9.2024.

Ratsastuksen olympialajit ja paralympialaiset kilpaillaan majesteetillisen ja ikonisen Château de Versailles´n palatsin puistossa. Este-, koulu- ja kenttäratsastus 27.7.–11.8., ja paralympialaisten ratsastus 3.–7.9. Ratsastus on ollut olympialaji Pariisin vuoden 1900 olympialaisista lähtien. Helsingin olympialaisissa vuonna 1952 naiset saivat osallistua ensimmäistä kertaa kouluratsastukseen, ja lajista muotoutui yhdenvertainen sukupuolien välillä.

Lue lisää Pariisin olympialaisista ja paralympialaisista: LINKKI

Ostoskatu.com on Suomen Ratsastajainliiton kaupallinen kumppani.