Pohjola Grand Tourin neljännen osakilpailun voittoon ratsasti Susanna Therman ratsullaan Dragonheart

8.8.2022

Susanna Therman ja Dragonheart voittivat Pohjola Grand Tourin neljännen osakilpailun, ja lähtevät kohti Ypäjän finaalia kokonaiskilpailun johdosta pistein 72. Therman johtaa kokonaiskilpailussa toisella sijalla olevaa Nora Svenskiä 12 pisteellä. Pohjola Tour kilpailusarjojen finaalit ratsastetaan Ypäjällä 7.-9.10.

Susanna Therman ja Dragonheart. Kuva Maarit Könönen

Tiedote Maarit Könönen / Woikoski Feeling

Kouluratsastuksen Pohjola Grand Tourin neljäs ja viimeinen osakilpailu ratsastettiin 7.8. Woikoski Feelingillä, WHD Gårdilla. Kilpailuohjelmana luokassa toimi FEI Intermediate II 2022. Osakilpailun voittoon ratsasti Susanna Therman Husön Ratsastajista hevosellaan Dragonheart tuloksella 68.627%. Toiseksi sijoittui Korsholms Sportryttaren Jasmin Sikström ja Clementine II tuloksellaan 65.343%. Kolmanneksi ylsi Boen Ratsastajien Camilla Frejborg hevosella Akord II prosentein 61.274%.

Pohjola Grand Tourin neljännen osakilpailun voittaja Susanna Therman kertoi lauantain olleen varsin haasteellinen päivä, joten hän oli erittäin tyytyväinen Pohjola Grand Tour osakilpailun suoritukseen Dragonheartin kanssa. Jatkosuunnitelmissa ratsukolla on SM-kkilpailut sekä Pohjola Grand Tourin finaali Ypäjällä.

"Clementine oli erittäin jännittynyt, joten siihen nähden selvisimme radasta hyvin", toiseksi ratsastanut Jasmin Sikström kertoo. Ratsukon suunnitelmissa on osallistua seuraavaksi joukkue-SM kilpailuihin.

Jasmin Sikström ja Clementine II. Kuva Maarit Könönen

Neljän Pohjola Grand Tour osakilpailun kokonaistulosten perusteella seuraavat viisi ratsukkoa selvittivät tiensä 7.-9.10. Ypäjällä ratsastettaviin finaaleihin