Richard Whiten klinikan aikataulu muuttui

1.6.2010

Richard White valmentaa kouluratsastajia Ypäjällä huhtikuussa 

Aikaisempiin aikatauluihin on tullut muutos, ja maailmankuulun kouluratsastaja ja
-valmentaja Richard Whiten kaksipäiväinen klinikka  järjestetään tiistaista keskiviikkoon 13.-14. huhtikuuta. Klinikat alkavat molempina päivinä klo 8.30 ja jatkuvat illansuuhun noin klo 16:een asti. Osallistuvia ratsukoita on molempina päivinä yhdeksän. Ratsukkokohtaiset aikataulut varmistuvat 9.4. mennessä ja ne julkaistaan Hevosopiston nettisivuilla www.hevosopisto.fi .

Klinikka on suunnattu ennen kaikkea alan ammattilaisille, mutta katsomoon pääsee myös rajattu määrä asiasta innostunutta yleisöä. Tapahtuma on lajissaan toinen: ensimmäisen kerran White valmensi Ypäjällä helmikuussa 2009.

White valmentaa sekä Englannissa että muualla eri vaiheessa olevia ja eri-ikäisiä kouluratsastajia ja ratsuja. Joukossa on useita maailman kärkisijoilla kilpailevia, mm. puoliso Kyra Kyrklund.

Ypäjällä White valmentaa tilaisuuteen kutsuttuja ratsukoita. Yleisön edessä esiintyy klinikan jokaisena päivänä 8-9 kouluratsua. Yleisön joukkoon odotetaan etenkin alan ammattilaisia: ratsastuksenohjaajia ja -opettajia sekä valmentajia. Klinikkaa seuraa myös joukko Hevosopiston opiskelijoita ainakin  ratsastuksenohjaajalinjoilta, nuorten ratsujen koulutukseen suuntaavalta hevostenhoitajalinjalta sekä aikuisten hevostenhoitajakoulutuksesta (hevosharrasteohjaaja).

Klinikkaa seuraamaan pääsevät nyt myös muut kouluratsastuksesta kiinnostuneet, jotka haluavat kokea tuhdin paketin kansainvälisen tason valmennusosaamista.

Whiten klinikan järjestää Hevosopisto

- Richard Whiten valmennus on tärkeä osa kansainvälistä valmennusten sarjaamme. Uskon, että tämä vie suomalaista osaamista ja opetusta taas huiman askeleen eteenpäin. Klinikka palvelee kokonaisvaltaisesti koulutusta, opetusta, valmennusta ja ratsastustaitoa, ja antaa samalla harrastajille mahdollisuuden nähdä maailman kärkivalmennusta kotimaassa. Yhdistämällä kaikki kohderyhmät saamme kokoon yleisölle edullisen paketin maailmanluokan opetusta, kertoo toimitusjohtaja Petri Meller. 

- Hevosopistolle ehkä tärkein pointti on kuitenkin se hyöty, jonka opiskelijamme saavat osallistuessaan niin Whiten klinikkaan kuin muihinkin kansainvälisillä tapahtumiimme, muistuttaa Meller.

Päivien aikataulut + lipputiedot löytyvät lähempänä tapahtumaa Hevosopiston nettivisuilta: www.hevosopisto.fi

Tiedote: Hevosopisto