Yhdeksän hyvää syytä kuulua SRL:n ratsastusseuraan - nyt alennettuun hintaan

31.8.2023

Nyt on loistava tilaisuus liittyä Ratsastajainliiton ratsastusseuran jäseneksi, jos et vielä ole. Ratsastusvuoden lipuessa syksyyn SRL puolittaa oman osuutensa seurojen jäsenmaksusta. Alennus, 50 %, astuu voimaan 1.9., ja kampanja jatkuu vuoden loppuun asti.

Similän Ratsutilan Mari Similä pitää maalaistallia, jossa on toimintaa alkeisryhmistä aina kisavalmennukseen asti. Kuva Sonja Holma.

 

Saat tukun hyviä jäsenetuja, kuten Hippos-lehden, Sporttivakuutuksen ja lukuisia alennuksia. Pääset mukaan ratsastusseurasi toimintaan ja koko ratsastusyhteisöön sekä ajantasaisen ja kiinnostavan tiedon pariin. Tarjolla on lukuisia tapoja oppia ja edistyä oman kiinnostuksen mukaan. Annat samalla myös tukesi ja arvokkaan äänesi hevosten ja hevosalan valtakunnalliseen vaikuttamiseen.

 

Yhdeksän hyvää syytä kuulua SRL:n ratsastusseuraan

1) Saat Sporttiturva-urheiluvakuutuksen, joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille, myös ulkomailla.
2) Saat Hippos-lehden jäsenetuna kotiisi seitsemän kertaa vuodessa, vuoden 2023 jäsenmaksuun kuuluu myös vuoden 2024 ensimmäinen Hippos-lehti.
3) Voit kehittää taitojasi ja haastaa itseäsi suorittamalla ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä.
4) Pääset jäsenten omaan Jäsenhuoneeseen, jossa on mm. luettava Hippos-lehden arkisto, ohjeita ratsastus- ja oheisharjoitteluun, opinnäytetöitä ja vaikkapa materiaaleja hevosalan yritystoiminnan tueksi.
5) Voit osallistua ratsastuskilpailuihin vaikkapa omassa ratsastuskoulussasi.
6) Voit osallistua toimihenkilökoulutuksiin ja hevostapahtumien järjestämiseen.
7) Pääset osaksi samanhenkistä seurayhteisöä, jonka kanssa voit jakaa rakkautesi hevosiin.
8) Saat sähköpostillasi jäsenkirjeen, josta löydät tärkeimmät uutiset ja tarjoukset.
9) Pääset hyödyntämään useiden yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja, kuten lippualennuksia Helsinki Horse Show´hun ja hevosvarusteliikkeisiin. Meneillään olevat kampanjat ja tuoreimmat kumppanitiedot löydät Jäsenhuoneesta – avoin vain jäsenille!

 

Similän Ratsutilan seikkailuleiriläiset Sylvia Laasonen, Helga Vastamäki ja Dino-poni nauttivat kaikki yhteisestä hoitohetkestä. Lue lisää ratsastusleiristä tuoreesta Hippoksesta. Kuva Sonja Holma.  

 

Jokainen hevosihminen on tärkeä!

Jokainen hevosihminen on lämpimästi tervetullut mukaan SRL:n ja sen jäsenseurojen toimintaan ja harrastamaan hevoselämää oman kiinnostuksen mukaan. Omassa ratsastusseurassasi saat nauttia yhteisestä toiminnasta sekä jäseneduista hienon ratsastusharrastuksen ohessa.

On tärkeää, että olet osa hevosyhteisöä. Ratsastusseurasi on merkittävä vaikuttaja alueellasi, lajissasi tai jopa valtakunnallisesti. Ratsastusseuran SRL-jäsenenä vaikutat koko hevosalan merkittävyyteen. Yhdessä olemme vahvempia ja vaikutusvaltaisempia hevosten ja hevosharrastuksen puolesta.

Ratsastajainliitossa valvotaan aktiivisesti hevosihmisten ja -alan etua. Edistämme hevosten hyvinvointia sekä koko jäsenistön, alan harrastajien ja ammattilaisten asemaa. SRL:n merkitys hevosalan asiantuntijana on kiistaton. Edunvalvonnalla on tänä vuonna esimerkiksi varmistettu ratsastustuntien alv-kannan pysyminen 10 prosentissa 24 sijaan. Kaavailtu verotulkinta olisi iskenyt ankarasti suoraan ratsastustuntien hintaan.

Edunvalvonnassa painoarvo muodostuu kahdesta tekijästä: lajiliitoon kuuluvien seurojen jäsenmäärästä ja sen aktiivisuudesta!

Samat seikat vaikuttavat myös Ratsastajainliiton saamiin julkisiin tukiin, jotka mahdollistavat toimintamme. Ratsastajainliitto on vielä kymmenen suurimman urheilun lajiliiton joukossa. Myös sinä voit vaikuttaa siihen, että se pysyy siellä.

Lue lisää SRL:n tekemästä edunvalvontatyöstä: LINKKI

 

Maria Enberg johdattaa Similän Ratsutilan seikkailuleiriläiset maastoon. Kuva Sonja Holma.

 

Löydä oma seurasi ja ratsastuskoulusi täältä

Ratsastajainliittoon kuuluvia seuroja on Suomessa lähes 500. Täältä pääset tutustumaan ja liittymään seuraan: LINKKI

Kun valitset Ratsastajainliiton jäsentallin, saat ammattitaitoisen opettajan, opetuskäyttöön soveltuvan, koulutetun hevosen sekä turvalliset olosuhteet harrastamiselle. Lisäksi tiedät, että hevosten hyvinvoinnista huolehditaan! Katso tallit täältä: LINKKI  


Esimerkkejä SRL:n jäsenhinnoista 1.9. alkaen
- juniori 24,50 € (49,00 €)
- seniori 28,00 € (56,00 €)
Juniori on alle 19-vuotias, seniori 19-vuotias ja vanhempi.

SRL:n jäsenmaksun lisäksi maksat seuran jäsenmaksuosuuden, josta ei tule alennusta. Ratsastusseurat määrittelevät itse jäsenmaksunsa. Hyödyntääksesi 50 % alennusta, älä käytä mahdollista vanhaa jäsenmaksulaskuasi, vaan tee uusi jäsenhakemus liittymällä valitsemaasi seuraan 1.9. alkaen: LINKKI

Tervetuloa mukaan!