Ypäjä Winter Show - uusi hallikilpailu nuorille!

1.6.2010

Ypäjä Winter Show on uusi hallikilpailu:

Nuoret esteratsastajat kilpailevat hallimestaruuksista marraskuussa

Poniratsastajat, juniorit ja nuoret ratsastajat hyppäävät hallimestaruusmitaleista sunnuntaina 23.11. Ypäjän Hevosopistolla. Kilpailun järjestää Team Eurohorses ry, joka tällä kaudella on jo vastannut yhden hallisarjan osakilpailun, Nuorten Hevosten Festivaalin, Tapiola Grand Prix -sarjojen finaalien sekä Ypäjä Horse Shown järjestelyistä. Kilpailujen lukumäärän kasvun myötä on järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Pekka Larsen päättänyt keskittyä kilpailujen järjestämiseen, eikä enää asetu ehdolle Suomen Ratsastajainliiton hallitukseen.

- Kysyin toimihenkilöiltä Ypäjä Horse Shown jälkeen vieläkö he jaksaisivat tehdä yhden kilpailun lisää. Vastaus oli moniääninen ja yksimielinen "kyllä". Ja sitten tuumasta toimeen. Nuorten hallimestaruuskilpailulle ei ennen tätä päätöstä vielä ollut löytynyt halukasta järjestäjää. Nyt Glitnir Helsinki International Horse Shown jälkeen on ratsastajille yhteensä viisi hallikilpailua, joista tosin Kotka ja Kajaani ovat päällekkäin, kertoo Pekka Larsen.

Ypäjä Winter Show´ssa hypätään hallimestaruuksista pienille poneille 105 cm, isoille poneille 115 cm, junioreille 125 cm ja nuorille ratsastajille tasolla 135 cm. Luokat ovat avoimia myös muille kuin mestaruuksista kilpaileville, mutta tietyin tulosvaatimuksin. Kutsu julkaistaan SRL:n kilpailupalveluohjelmassa, kipassa tämän viikon kuluessa (http://kipa.ratsastus.fi).

Pekka Larsen keskittyy kilpailujen järjestämiseen
- Vuosi sitten tiimillämme oli järjestettävänään yksi kilpailu, Ypäjä Horse Show. Tänä vuonna kilpailujen määrä on kasvanut kasvamistaan, ja Ypäjä Winter Shown jälkeen olemme järjestäneet viisi kansallista kilpailua. Olen päättänyt keskittyä näiden kilpailujen kehittämiseen, enkä enää asetu ehdolle Ratsastajainliiton hallitukseen. Luovun myös estejaoston puheenjohtajan paikasta, mutta olen edelleen käytettävissä jäsenenä, mikäli näin toivotaan, sanoo Larsen.

Liity VIP-jäseneksi

Tapahtumajärjestäjä Team Eurohorses ry tarjoaa kaikille kiinnostuneille kolme eritasoista VIP-jäsenyysvaihtoehtoa. Edut ovat tuntuvat sekä kilpailijoille että ratsastuksen harrastajille. Sähköpostitse voi myös rekisteröityä toimihenkilöksi tiimin järjestämiin kilpailuihin. Toimihenkilöt saavat osan VIP-eduista. Käy osoitteessa www.triplecrown.fi.

Tiedote: Team Eurhorses / Petra Skarra