Helsingin Ratsastajille menestystä Pärnun kansainvälisissä koulukilpailuissa - juniori Pinja Järvinen putsasi palkintopöydän

8.6.2021

Pinja Järvinen ja Fahrenheit 44. Kuva Lia Lundström.

 

Ruskeasuolta lähti kokonaista kuusi eri ikäluokan ratsukkoa edustamaan Helsingin Ratsastajia viime viikonloppuna Pärnun CHI kouluratsastuskisoihin. Viimeistä juniorivuottaan viettävä Pinja Järvinen - Fahrenheit 44 putsasi palkintopöydän heti ensimmäisissä kv-kisoissaan. Hän sijoittui toiseksi juniorien joukkueohjelmassa (65,7%) perjantaina, voitti juniorien henkilökohtaisen ohjelman (67,8%) lauantaina sekä voitti myös juniorien kur-ohjelman (70,7%) sunnuntaina.

- No maajoukkueen johdosta toivottiin, että lähden, kun olisi hyvää treeniä edustuskisoihin ja Pärnu on lähellä, kertoo Pinja ja jatkaa: - Olen tosi yllättynyt menestyksestä, en olisi ikinä uskonu, että me pärjätään näin hyvin. Kisoissa oli mukavaa, kisapaikka oli tosi kaunis ja kaikki koronaturvallisuus oli hoidettu. Aiemmin jännitin kisoja tosi paljon, mutta nyt olen käynyt vuoden verran Jasmin Sikströmin valmennuksessa, ja hän on muuttanut valmennuksen kokonaan. Hän onnistuu saamaan mut aina rennoksi verkassa, häneltä tulee joku kommentti, joka saa mut nauramaan. Kaikki perustuu siihen, että mulla on hauskaa kisoissa ja olen rento. Ja Jasmin huolehtii hevosesta ja minusta tosi tarkasti aina. Tavoitteena tästä eteenpäin on tietenkin PM kisat, ja odotan todella paljon nuorten vuosia ja niitä tehtäviä, joita nuorten luokissa tulee vastaan.

Kaikki Helsingin Ratsastajien edustusratsukot menestyvät Pärnussa. Anni Plith, Lia Lundström ja Ruut Mantela keräsivät kukin sijoituksia ikäluokissaan, ja Elisabeth Ehrnrooth voitti suvereenisti sekä Prix de St. George että molemmat Intermediate I luokat.

Tiedote Paula Rintamaa, Helsingin Ratsastajat