Hevosalan uusi Ohjissa -podcast alkaa tällä viikolla!

1.6.2021

Pauliina Virta. Kuva Julia Sjöman.

 

Ohjissa on valmentaja ja esteratsastaja Pauliina Virran houstaama viikoittainen podcast, jossa on aina vieraana mielenkiintoinen hevosalan ammattilainen. Ohjissa on myös yhteisö Instagramissa. Siellä tullaan jakamaan Ohjissa tipsit -videoita joissa on hevoselämään suunnattuja vinkkejä eri tasoisille harrastajille ja storyn puolella koetaan aitoa hevoselämää.

Ohjissa on kanava josta kaikki harrastajat sekä ammattilaiset voivat saada jotain. Kanava jossa hevosalan ammattilaiset kertovat päivistään, jakavat tietotaitoa sekä antavat palan itsestään. Viikoittainen podcast jakso pureutuu syvälle vieraan arkeen, mistä kaikki lähti ja miten tähän on päästy. Lisäksi vieraat kertovat paljon omia metodeja ja vinkkejä kuulijoiden elämää helpottaakseen. Ohjissa Instagram sivustolla jaetaan tipsit -videoita joissa mm. täydellisten kisalettien salaisuus, näin hoidat hevosen haavan. Instagram storyn puolella tullaan näkemään Pauliinan, vieraiden ja muiden ammattilaisten hevoselämää niin kotona kuin kilpailuissa.

”Ohjissa idea lähti halusta kehittää itseäni ja muita, olla parempi hevosihminen. Halusin jakaa ammattilaisten tietotaitoa suuremmalle harrastajakunnalle ja luoda kanavan jossa vääriä kysymyksiä ei ole, tehdään kaikki ilon kautta”, kertoo Ohjissa brändin ja podcastin toteuttaja Pauliina Virta.

Ohjissa -podcastejä on äänitetty jo muutamia ja iso joukko ammattilaisia on luvannut lähteä mukaan. Vieraat ovat olleet onnellisia että pääsevät podcastin kautta auttamaan muita ja jakamaan inspiraatiota. Podcasteissä vieraana mm. Henri Ruoste, Anna-Julia Kontio, Mikko Mäentausta, Stella Hagelstam, Peik Andersin, Mona Wendelin ja Riikka Harjula. Vieraina tulee olemaan ammattilaisia paljon eri ammattiryhmistä esimerkiksi valmentajat, kisahevostenhoitajat, ratsastuskouluyrittäjät sekä -opettajat, nuorten hevosten ratsuttajat, henkilöt kilpailujen takana jne.

”Ohjissa on yhteisö, jossa kaikki tehdään rakkaudesta lajiin ja ennen kaikkea hevosiin”, kiteytti Pauliina. Uusi Ohjissa -podcast jakso julkaisitaan aina torstaisin eri alustoille mm. Spotifyhin ja linkitetään Ohjissa Instagram sivuille. Jaksot ovat myös kuunneltavissa ohjissa.fi -kotisivuilla.

Tiedote Pauliina Virta – Ohjissa.fi