Hippos-lehti

Hippos on Suomen Ratsastajainliiton jäsen- ja tiedotuslehti. Sen ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1948. Lehti kuuluu Ratsastajainliiton jäsenetuihin, ja se postitetaan automaattisesti kaikille Ratsastajainliiton jäsenseurojen jäsenille.

Hippos-lehti - Suomen suurin ratsastuslehti!

Uusi Hippos-lehti ilmestyy vuonna 2020 seitsemän kertaa. Se jaetaan lähes 40 000 talouteen, kaikille Suomen Ratsastajainliiton jäsenille sekä yksityistilaajille. Irtonumeroita myydään Rautakirjan myyntipisteissä. Hippos on lehti, joka luetaan tarkasti ja säilytetään vuosia.

Mediakortti

Media card

Osoitteenmuutokset tehdään oman seuran jäsensihteerin kautta.
Jos olet Green Card Plus -asiakas, voit tehdä osoitteenmuutoksen osoitteessa ratsastus@ratsastus.fi

Hippos-lehti ilmestyy jäsenille myös nettiversiona

Hippos-lehden tilaajat pääsevät lukemaan lehteä digiversiona ilmaiseksi netissä. Luettavissa ovat vuoden 2016 alusta ilmestyneet numerot ja kaikki Hevoset ja Ratsastus -lehden numerot.

Palvelu toimii osoitteessa: lehtiluukku.fi/lehti/hippos

Suomen Ratsastajainliiton seurojen jäsenet: pääset lukemaan lehtien aikaisempia numeroita rekisteröitymällä Lehtiluukun käyttäjäksi. Ilmainen lukuoikeus edellyttää kahdeksannumeroisen jäsennumeron  käyttöä  kirjautumisen yhteydessä. Numero löytyy lehden takakannesta osoitetietojen yhteydestä.

Yksityistilaajat: Rekisteröidy ensin Lehtiluukun käyttäjäksi. Ilmainen lukuoikeus edellyttää kuusinumeroisen tilaajatunnuksen käyttöä kirjautumisen yhteydessä. Tilaajatunnus löytyy lehden takakannesta osoitetietojen yhteydestä.

Rekisteröityminen sujuu näin:
1) Mene osoitteeseen http://www.lehtiluukku.fi/lehti/hippos/
2) Klikkaa painiketta ”Lue tilaajatunnuksella”
3) Täytä ”Uusi käyttäjä” -osion tiedot ja klikkaa ”Lähetä”-painiketta.
4) Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen hetken kuluttua salasanan, jonka avulla pääset lukemaan Lehtiluukussa olevia lehden numeroita. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi.