GP-finaali

Esteratsastuksen GP-finaali Laakson ratsastusstadionilla Helsingissä 14.-16.8.

GP-finaalissa esteitä ja vauhdikasta oheisohjelmaa

SRL100 on vahvasti mukana 14.–16. elokuuta Laakson Ratsastusstadionilla järjestettävässä GP-finaalissa, jota isännöi Suomen kenttäratsastusseura, maamme vanhin ratsastusseura. Sunnuntaina hypätään LähiTapiola GP-sarjan finaali, ja sen ohella yleisöä hemmotellaan iltapäivällä menevillä lajiesittelyillä.

Areenalla nähdään mm. vikeltäjät, ratsastusjousiampuja Katariina Cozmei sekä Cowboy Mounted Air Shootingin ”isä” Kari Kallonen. Jos muualla kaupungissa on kilpailuiden aikana rauhallista, niin ratsupoliisikin päässee paikalle. Laaksolla on myös SRL100-alue, jossa pääsee keskustelemaan esiintyjien kanssa. Samalla voi tutustua hevosiin ja varusteisiin.

Supersuosittu SRL100-onnenpyörä on tietysti mukana. Palkintoina mm. Horse Show lippuja vuodelle 2021, SRL100 tuotepalkintoja sekä lajitutustumiskäyntejä mm. ratsastusjousiammunnan saloihin Katariinan opastuksella. Perheen pienimmille on tarjolla ponitalutusta.

SRL100 myyntituotteet ovat saatavilla paikan päällä liiton ständillä, ja niitä voi ostaa myös nettikaupan kautta. Ravintolateltta pitää huolen, että paikalta ei tarvitse poistua muualle ruokailemaan, vaan päivän voi viettää leppoisasti kilpailuja seuraten.

Luvassa on siis koko perheen GP-finaali, jossa on myös katsojille oma SRL100-arvonta.

Kaikki pääsevät mukaan seuraamaan tapahtumaa, sillä paikan päältä on suora lähetys Haven Livessä!