Askellajiratsastuksen Suomenmestaruuskilpailut Ypäjän Hevosopistolla 11.-14.7.2024

14.6.2024

 

Suomen Islanninhevosyhdistys ry:n tiedote

Kilpailut tuovat Ypäjälle maamme huiput ja tulevaisuuden tähdet, tapahtuma on koko islanninhevosyhteisön vuoden kohokohta. Viikonlopun aikana kilpaillaan sekä passijuoksuissa että töltti- ja askellajiluokissa.

Vuoden 2024 kilpailut ovat saaneet taakseen myös tunnetun Suojelijan. Islantiin sijoittuvista matka kirjoista ja Hildur-kirjasarjasta tunnettu suomalaisislantilainen kirjailija Satu Rämö on tämän vuoden Ypäjällä järjestettävien Askellajiratsastuksen Suomenmestaruuskilpailuiden suojelija. Vuonna 2023 Suomenmestaruuskilpailuissa kilpaili 97 ratsukkoa ja startteja oli ennätysmäärä 202. Odotamme tänäkin vuonna suurta osallistujamäärää, ratsukoita ja yleisöä. Huikeista suorituksista nauttimisen lisäksi kävijöille on tarjolla kahvila-ravintola palveluita, VIP-teltta, näytteilleasettajia ja väliaikaohjelmaa.

Kilpailun alustava aikataulu julkaistaan 4.7.2024 SIHY:n tapahtumasivuilla, facebook-tapahtumasivuilla sekä IceTest NG-sovelluksessa ja ticker.icetestng.com sivulla.

Kilpailuja voi seurata paikan päällä tai etänä Havenin livelähetyksen kautta.

Mikäli haluat nauttia Suomen parhaiden ratsukoiden suorituksista paraatipaikalta, tarjoiluiden ja asiantuntijaselostusten kera voit ostaa itsellesi VIP-pääsylipun kilpailuihin joko lauantaille tai sunnuntaille, tai vaikka molemmille päiville! VIP-lippuja on rajoitettu määrä ja ne myydään ennakkoon SIHY Shopissa.

Seuraa kilpailujen Facebook-sivua ja Instagram-tiliä @suomenislanninhevosyhdistys, niin pysyt ajan tasalla kaikesta mitä kilpailut tarjoavat!

Lämpimästi tervetuloa!

Instagram @suomenislanninhevosyhdistys Facebook https://www.facebook.com/islanninhevostenSM/

Lisätietoa tapahtumasta Patricia Vikström, kilpailujen johtaja suomenmestaruuskilpailut@islanninhevonen.net

Suomen Islanninhevosyhdistys ry www.islanninhevonen.net

Kilpailuja on tukemassa tärkeä joukko yhteistyökumppaneita suuri kiitos heille!