Ideakilpailu - ideoi toiveidesi koulutus tai tapahtuma

18.12.2019

Ideakilpailu - ideoi toiveidesi koulutus tai tapahtuma

Lounais-Suomen alue tarjoaa jälleen seuroille mahdollisuuden toteuttaa joko itse ideoimansa täysin uuden koulutuksen, tapahtuman tai luennon, tai toiveittensa koulutuksen, jonka järjestämiseen kaivataan lisäresursseja. Luovuus on sallittua eikä tapahtuman, tilaisuuden tai koulutuksen tarvitse välttämättä liittyä ratsastukseen. Tapahtuma voi olla myös ns. oikeaan tarpeeseen tuleva jo aiemmin pidetty ja hyväksi havaittu kurssi tai koulutus. Oleellista on, että se on seura- ja harrastetoimintaa aktivoiva, kohderyhmä kohtuullisen laaja ja se toteutetaan vuonna 2020. Ideakilpailussa huomioidaan erityisesti "SRL100" -teema, mutta kaikenlaiset ideat ovat tervetulleita.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä alueen kanssa ja sen tulee olla avoin kaikille alueen seurojen jäsenille. Alue tukee tapahtumaa 300 eurolla ja auttaa sen tiedotuksessa. Kutsun tulee olla valmis viimeistään kuukautta ennen tapahtumaa. Alue tukee taloudellisesti mahdollisesti myös muita kuin voittanutta ideaa.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä 31.1. mennessä oheisessa linkissä oleva seura- ja harrastetukihakemus (kutsua tapahtumaan eikä tarkkaa päivämäärää tarvitse vielä olla). Laita hakemuksen otsikkoon sana ”ideakilpailu”.

Linkki: https://www.ratsastus.fi/alueet/aluetoiminta/seura-ja-harrastetuki/seura-ja-harrastetuen-hakulomake/

Lisätiedot: ulla.tamminen@gmail.com

Iloa ideointiin!