Muista infotilaisuus OKM:n seuratoiminnan kehittämistuesta 28.9.2022!

26.9.2022

Vielä ehdit ilmoittautua kuulolle infotilaisuuteen, jossa kerrotaan Opetus- ja kulttuuriministeriön Seuratoiminnan kehittämistuen hakemisesta.

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) on usean vuoden ajan jakanut seuratoiminnan kehittämistukea (seuratukea), mikä on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Avustuksella lisätään seurojen elinvoimaa kaikkialla Suomessa pienistä suuriin.

Seuratoiminnan kehittämistuen avulla:

  • seura voi kokeilla uusia, innovatiivisia toimintamalleja, lisätä toimintaan monipuolisuutta esimerkiksi uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa.
  • seura voi vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä sekä tukea vapaaehtoistyötä.
  • seura voi ennaltaehkäistä liikuntaharrastuksen lopettamista pitämällä nuoret mukana toiminnassa urheilijoina, liikkujina ja seuratoimijoina.

Seuratoiminnan kehittämistuen avulla seurat pystyvät suunnittelemaan ja kohdentamaan toimintaansa niin, että seura tavoittaa kohderyhmänsä ja innostaa myös uusia jäseniä mukaan. Vuoden 2023 tuen hakuaikana on marraskuu 2022. 

Valtakunnallisessa infowebinaarissa OKM:ssä seuratuesta vastaava liikunnan ylitarkastaja Sari Virta kertoo, mihin ja miten seuratukea voi hakea ja mitkä asiat vaikuttavat tuen saamiseen. Infon järjestävät OKM ja Olympiakomitea yhdessä.

Infotilaisuus järjestetään keskiviikkona 28.9.2022 klo 17.30-18.30 etäyhteys Zoomilla.
Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen

Ilmoittautumisaika päättyy ti 27.9.2022 klo 23:59.

Mikäli et pääse mukaan etätilaisuuteen, niin sinun on mahdollisuus katsoa nauhoite Olympiakomitean nettisivujen kautta.