Talent- poni- ja juniorimeeting 2.-5.6.2024

20.3.2024

Tiedote: Hevosopisto

Ypäjän Hevosopisto järjestää Talent-, Poni ja Juniorimeetingin 2.-5.6.2024. Tämä ainutlaatuinen tapahtuma tarjoaa ratsastajille mahdollisuuden valmentautua huippuolosuhteissa kokeneiden ammattivalmentajien johdolla. Meeting tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kehittää taitojaan koulu-, este- tai kenttäratsastuksessa ja saavuttaa omat tavoitteet.

Leiriohjelma sisältää monipuolisia teoriatunteja ja harjoituksia derby-kentällä, maastoesteillä ja kansainvälisellä kouluareenalla. Osallistujat pääsevät treenaamaan omien poniensa tai hevostensa kanssa Ypäjän kilpakentillä ja valmistautumaan tuleviin kilpailuihin. Meetingin jälkeen alkaa Hevosopiston kisaviikko, joten osallistujat saavat myös mahdollisuuden tutustua kilpailuareenoihin.

Meeting-leirit on suunniteltu ratsukoille, jotka valmentautuvat ja ratsastavat tavoitteellisesti. Laadukkaasta ja tavoitteellisesta valmennuksesta vastaavat Christine ”Cinna” Procópe, Tiina Tarkkala ja Helkky Ylönen. Osallistuminen meetingiin on mahdollista oman valmentajan suosituksesta. Mikäli sinulla ei vielä ole omaa valmentajaa, mutta valmentaudut ja ratsastat tavoitteellisesti, voit ottaa yhteyttä Helkky Ylöseen sähköpostitse osoitteessa helkky.ylonen@hevosopisto.fi.

Talent-, Poni ja Juniorimeeting tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää ratsastustaitojaan ja saavuttaa omat tavoitteet ammattivalmentajien ohjauksessa. Osallistujat pääsevät nauttimaan Hevosopiston huippuolosuhteista ja monipuolisesta valmennusohjelmasta. Ilmoittautuminen meetingiin on nyt avoinna, joten varmista paikkasi ja ota askel kohti menestyksekästä ratsastusuraasi!

 

Ilmoittautuminen: hevosopisto.fi