Helsinki Horse Show huomioi koronaviruksen vaikutukset

14.3.2020

Lokakuussa kisattava Helsinki Horse Show on Suomen johtava ratsastusurheilutapahtuma, ja se haluaa huomioida sekä viranomaisten ohjeet että ratsastusyleisön turvallisuuden poikkeustilanteessa.

Tiedote Helsinki Horse Show 13.3.2020

Korona-virus on vaikuttanut voimakkaasti kaikkiin urheilutapahtumiin niin maailmalla kuin kotimaassakin. Lokakuussa kisattava Helsinki Horse Show on Suomen johtava ratsastusurheilutapahtuma, ja se haluaa huomioida sekä viranomaisten ohjeet että ratsastusyleisön turvallisuuden tässä poikkeustilanteessa.

- Haluamme toimia vastuullisesti, ihmisten turvallisuus ja terveys menee tässä tilanteessa kaiken edelle. Peruutamme tai siirrämme tänä keväänä kaikki sellaiset horse showhun liittyvät tapaamiset ja aktiviteetit, joissa ihmiset kohtaisivat, linjaa Tom Gordin ja jatkaa.

- Meillä on näin keväällä yleensä järjestetty yhteistyökumppanien workshop, avainhenkilöiden tapaaminen ja Golf&Ride -tapahtuma. Nämä kaikki siirretään alkukesään tai tarvittaessa loppukesään. Tapaamisia voidaan toki järjestää verkon kautta, päätökset tästä tehdään lähipäivinä. Kaikki muu toiminta, markkinointi, myynti ja sisällöntuotanto jatkuu normaalisti.

Esteratsastuksen uusi huippusarja Grand Slam, jonka ensimmäinen osakilpailu piti kisata Tampereen Hevosmessuilla, on tietenkin peruutettu messujen myötä. Tampereen Messujen uusi ajankohta on näillä näkymin 22.-23.8. Sarjan uudelleen järjestely ja aikatauluttaminen on parhaillaan menossa. Helsinki Horse Show pyrkii pitämään kaikki ratsastajat, yhteistyökumppanit ja ratsastuksen ystävät jatkuvasti ajan tasalla tänä haastavana aikana.

Tom Gordin