HIHS 2023 - Anna Tallbergille toinenkin voitto

21.10.2023

Kouluratsastaja Anna Tallberg ja Grevens Zorro voittivat myös CDI3* Helsingin Grand Prix -vapaaohjelman musiikilla. Vapaaohjelman musiikki oli Lumikista ja seitsemän kääpiöstä, ja vapaaohjelma on hänen pitkäaikaisen valmentajansa, keväällä edesmenneen Fia Fabricius-Bjerren, suunnittelema.

Anna Tallberg ja Grevens Zorro. Kuvat Hanna Heinonen.

 

Zorro viihtyi toisena kisapäivänä jo paremmin tunnelmallisella areenalla ison yleisön edessä.

"Olen erittäin tyytyväinen tämän päivän ohjelmaan. Totta kai oli kiva voittaa eilen, mutta eilen en ollut niin tyytyväinen tulokseen. Tänään oli enemmän meidän tasoamme, joten se on todella kiva. Tänään pystyin laittamaan Zorrolle enemmän painetta, mutta Zorro maksoi sen takaisin palkintojenjaossa, kun hän kävi vähän ylikierroksilla", nauraa Anna Tallberg.

 

Mads Hendeliowitz ja Autograf Q.

 

Toiseksi sijoittui olympiaratsastaja Mads Hendeliowitz tällä kaudella gp-tasolle nousseella Autograf Q:lla (71.92%). Ensikertalaiset Siiri Kyrö ja Kyro Hot Flow olivat viides tuloksella 68,65 %.
 

Siiri Kyrö ja Kyro Hot Flow.

 

Helsingin Jäähalli 21.10.2023
Kansainvälinen kouluratsastus

Grand Prix Freestyle Presented by RTV. Lähti 6, sijoittui 5.
1) Anna Tallberg - Grevens Zorro, Suomi 73.52 %, 2) Mads Hendeliowitz - Autograf Q, Ruotsi 71.92 %, 3) Sofia Möller - Flawless, Ruotsi 70.68 %, 4) Dina Ellermann - Donna Anna, Viro 70.56 %, 5) Siiri Kyrö - Kyro Hot Flow, Suomi 68.65 %


Täydet tulokset: https://www.longinestiming.com/equestrian/2023/helsinki-international-horse-show-helsinki/resultlist_D2.html