Katja Karjalainen ja Supremo voittoon Motesicessä

3.11.2023

Pararatsastajilla oli loistava ensimmäinen kisapäivä Motesicessä, Slovakiassa. Katja Karjalainen voitti Pia Reitin Supremolla ryhmän I Para Grand Prix A:n. Tulos oli erinomainen, 71,667 prosenttia. Jonna Aaltonen sijoittui toiseksi Laxton For U:lla ja kolmanneksi Mette Kauppilan Donna Lottchenilla tuloksilla 69,359 ja 68,632 prosenttia ryhmässä V.

Pia Reitti ja Supremo (vas.) ja Katja Karjalainen ja Dr Doolittle SM-kilpailuissa vuonna 2018. Kuva Hanna Heinonen.

Ryhmässä IV Laura Kangasniemi oli kolmas Siiri Kyrön Kyro Hot Swaylla (68,519 %) ja neljäs Sagatecin Goldprinsillä (67,130 %). Jessica Kerttunen oli Duyou Millä seitsemäs ja Hanne Soininen La Bellezalla kahdeksas.  Lauantaina ratsukot starttaavat Para Grand Prix B:ssä.