Legimian Hevosjuridiikka-palvelu nyt ratsastusseurojen jäsenten käytettävissä

20.5.2024

Suomen Ratsastajainliiton pitkäaikainen kumppani Lakiasiaintoimisto Legimia on lanseerannut uuden, hevosalan juridiikkaan erikoistuneen Hevosjuridiikka.fi verkkopalvelun, jonka käyttö on SRL jäsenseurojen jäsenille maksutonta.

Kuvassa Hugo Kogelnig ja Vermont ylittävät Legimia-okserin. Kuva Heidi Lammi 

 

”Olen toiminut pitkään hevosalalla niin tallinpitäjänä, ratsuttajana kuin valmentajana sekä myynyt ja ostanut hevosia. Sekä työssä että vapaa-ajalla olen havainnut, että suuri osa ongelmista olisi ollut vältettävissä, mikäli osapuolilla olisi ollut enemmän tietoa asioista. Tästä lähti kehittymään ajatus siitä, että hevosala kaipaisi sille erityisesti tuotettua tietoa alaa koskevista juridisista kysymyksistä”, kertoo palvelun perustaja, oikeustieteen maisteri ja Lakiasiaintoimisto Legimian osakas Pilvi Rientonen.

Hevosjuridiikka.fi sivut on laadittu hevosihmisiä varten, sivuilta löytyy kootusti hevosalaa koskevaa tietoa, lainsäädäntöä sekä muuta sääntelyä. Sivuston tavoitteena on tarjota kattavasti tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa.

Hevosjuridiikka.fi palvelun jäsenyys pitää sisällään tietoa hevosalaa koskevasta lainsäädännöstä sekä säädöksistä, koulutuksia ja webinaareja sekä ajankohtaisia hevosalaa koskevia asioita uutiskirjeessä 1–2 kertaa kuukaudessa.

Palveluun pääset kirjautumaan maksuttomasti Jäsenhuoneen kautta. Muille kuin SRL jäsenseurojen jäsenille palvelun vuosijäsenyyden hinta on 59 € / vuosi.