Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalliset mestaruudet ratkotaan Powerparkissa Härmässä 27.–29.7.

2.3.2018

Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalliset mestaruudet
ratkotaan Powerparkissa Härmässä 27.–29.7.

Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalliset mestaruuskilpailut ovat ainutlaatuinen konsepti suomalaisessa ratsastusurheilussa.

Ratsastajainliiton jäsentalleihin kuuluvien ratsastuskoulujen oppilaat ja joukkueet kilpailevat opetushevosilla esteillä, koulussa ja ensi kertaa myös vammaisratsastuksessa. Ratsastuskouluja tulee paikalle kaikkialta Suomesta, mikä tekee tapahtumasta ainutlaatuisen. Kilpailuissa nousee perinteisesti tunnelma kattoon, ja nyt kun ne järjestetään Härmän Powerparkin hulppeissa puitteissa, tarjolla on huikea tapahtuma iloisine kannustusjoukkoineen.

Kilpailut käydään PowerPark -hevosurheilukeskuksessa Pohjoismaiden suurimmalla kuitupohjaisella ratsastuskentällä, jolla on kokoa 100 x 100 metriä. Nimenomaan hevosurheilulle varatulla 26 hehtaarin alueella on erinomaiset olosuhteet sekä kilpailijoille, hevosille että yleisölle. Ratsastuskenttä sijaitsee PowerParkin raviradan keskellä, yhdeksänkerroksisen katsomo, ravintola- ja tuomarirakennuksen edessä.

Yleisöä palvelee mm. kaksi erillistä ravintolaa ja tallialueella on oma ravintola ratsastajille ja huoltojoukoille. Myös hevosten hyvinvointiin ja viihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

PowerPark-hevosurheilukeskus sijaitsee Etelä-Pohjanmaan sydämessä, Kauhavan Alahärmässä runsaan kilometrin päässä Huvivaltio PowerParkista, joka tarjoaa 160 hehtaaria riemua, vauhtia, elämyksiä, erilaisia aktiviteetteja sekä palveluja.

Kilpailun järjestää PowerPark Horse Show yhdessä SRL:n ja Etelä-Pohjanmaan Urheiluratsastajien kanssa.

Kilpailun säännöt ja lisätietoa: www.pphs.fi
Kilpailun FB-sivu: https://www.facebook.com/pphorseshow/
Instagram: @pphorseshow

Tapahtuman esite: LINKKI

Esite päivitetty 2.3. klo 16.08