SRL:n seuraseminaari Tampereella 23.9.2023 - ohjelma julkaistu

27.6.2023

Ratsastuksen seuratoiminnan vuoden ykköstapahtuma seuraseminaari palaa kalenteriin ja lähitapaamiseksi koronavuosien jälkeen syyskuussa Tampereella Scandic Station -hotellissa. 

 

Mielen hyvinvointi seuratoiminnassa yhtenä teemoista seuraseminaarissa

Seuraseminaari kokoaa seuratoimijat ja seurojen jäsenet yhteen hyvinvoinnin, turvallisuuden, viestinnän ja muiden ajankohtaisten teemojen äärelle. Puhujana on mukana myös Anna Andersén, ratsastajiin erikoistunut urheilupsykologi ja työterveyspsykologi, joka puhuu mielen hyvinvoinnin valmentamisesta työ- ja suorituskyvyn tukemiseksi seuratoiminnassa.

"Menestyvien tiimien taustalla on monia tekijöitä, mutta yksi yksittäinen tekijä, joka kiilaa kärkeen, on psykologinen turvallisuus. Psykologisella turvallisuudella tarkoitetaan muun muassa sitä, että yksilö kokee voivansa olla oma itsensä, rohkeasti ja avoimesti ilmaista ajatuksiaan ja mielipiteitään", taustoittaa ratsastusurheilussa tuttu urheilupsygologi Anna Andesén.

 

Ohjelma:

Puhujana on mukana mm.:
Lea Karjonmaa, Lounais-Suomen aluehallintoviraston johtaja, joka avaa kuntien ja seurojen yhteistyötä ja sitä, miten se näyttäytyy viranomaisille mm. harkinnanvaraisten valtionavustusten kautta sekä siitä, minkälaisia mahdollisuuksia hän näkee yhteistyön kehittämisessä.

Anna Andersén, ratsastajiin erikoistunut urheilupsykologi ja työterveyspsykologi, joka puhuu mielen hyvinvoinnin valmentamisesta työ- ja suorituskyvyn tukemiseksi seuratoiminnassa.

Kielo Kestinmäki, Turvallisuus- ja kemikaaliviraston ylitarkastaja, tulee puhumaan turvallisuudesta ratsastusharrastuksessa sekä ratsastustapahtumissa. Mitä me voimme tehdä itse lajimme turvallisuuden hyväksi?

 

Seminaari järjestetään Tampereen Scandic Station -hotellin kokoustiloissa lauantaina 23.9.2023 kello 10-14:30.

Saapuminen kello 9:30-9:50.

Ohjelmaa ei järjestetä Teams-yhteydellä.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen täällä. Ilmoittautuminen päättyy 21.8.2023. 

Seminaari on avoin seurojen SRL-jäsenille, ja SRL tarjoaa seuraseminaarin lounaineen. Paikkoja seminaariin on rajoitetusti. Varasijoille on mahdollista ilmoittautua. 

 

Esteettömyystiedot kokousalueella:

  • Kokous- ja konferenssitiloissa on esteetön WC
  • Kokous- ja konferenssitilat ovat esteettömät pyörätuoleille
  • Kokoustilan ovi on vähintään 80 cm:n levyinen
  • Esteettömien WC:iden lukumäärä: 3
  • Kuuntelusilmukat on viitoitettu selkeästi kokoustiloissa
  • Kokoustiloihin on saatavilla kannettavia kuuntelusilmukoita 

Lisätietoja esteettömyydestä paikan päällä täällä.

 

Lämpimästi tervetuloa seuraseminaariin hyvässä seurassa!

 

 

Lisätietoja:

Emmi Korpiola, vapaaehtoistoiminnan kehittäjä, Suomen Ratsastajainliitto ry, emmi.korpiola@ratsastus.fi

 

Lähteet:

Anna Andersén, tietoinenmieli.com