Top 10 -ratsastaja Martin Fuchs Helsinki Horse Show´hun

17.8.2023

Maailmanlistan, Longines Rankingin, nelonen, Martin Fuchs on vahvistanut tulevansa lokakuussa Helsingin esteratsastuksen maailmancupin osakilpailuun. Tämä on loistava uutinen, sillä vahvassa vedossa oleva sveitsiläinen on suomalaisyleisön suosikki. Fuchs kisasi Helsingissä ensimmäisen kerran vuonna 2012 ja viimeksi neljä vuotta sitten.

Martin Fuchs. Photo FEI Dean Mouhtaropoulos_Getty Images.

 

Viime vuosien aikana Fuchs on vahvistanut paikkansa maailman kärkinimenä. Hän on voittanut kaksi Euroopan mestaruutta ja hopeaa sekä maailmancupin finaaleissa kultaa ja hopeaa.

Sveitsi ja Fuchs ovat vahvoja mestarisuosikkeja Milanon EM-kisoissa ensi viikolla. Fuchs on ollut mukana maajoukkueessa voittamassa jo kolme Nations Cup -kisaa kesän aikana.

Fuchs liittyy Helsingin huippuratsastajien joukkoon, jota johtaa maailmanlistan ykkönen, Henrik von Eckermann. Ruotsalaistähti vahvisti osallistumisensa viime viikolla. Kaikki Helsinkiin tulevat kansainväliset ratsastajat julkaistaan ​​20. syyskuuta.

 

Martin Fuchs ja Chaplin. Kuva FEI_Liz Gregg.

 

37. Helsinki Horse Show on maamme suurin sisäareenatapahtuma ja perinteikäs viiden tähden maailmancupin osakilpailu. Viisipäiväisen suurtapahtuman kohokohdat ovat esteratsastuksen Grand Trophy ja Longines FEI Jumping World Cup™ -osakilpailu. Tapahtumassa on yhteensä noin 1000 lähtöä ja 50 000 kävijää. Maailman kärkiratsastajat saapuvat Helsingin Jäähallille 18.-22.10. kilpailemaan lähes 500.000 euron rahapalkinnoista ja maailmancupin pisteistä matkalla World Cup Finaalia huhtikuussa 2024.

Lisätietoa:
Helsinki International Horse Show: www.helsinkihorseshow.fi
Ohjelma 2023: LINKKI
Liput: Ticketmaster.fi

Seuraa somessa:
FacebookissaInstagramissa