Näin järjestät hevos- ja ponikerhon ohjaajakoulutuksen

NÄIN JÄRJESTÄT ohjaajakoulutukset

  1. Suunnittele koulutuksen ajankohta ja toteutuspaikka vähintään pari kuukautta ennen kurssipäivää. Huomioi ennakkotehtäviin varattava aika, vähintään kaksi viikkoa, ennen lähipäivää. Osallistujamäärä 8-20 henkilöä.
  2. Kannattaa valita 2-3 kurssipäiväehdotusta, ota yhteyttä alueen tai lähialueen kouluttajaan ja sopikaa kurssipäivä. Alasivulla kouluttajien yhteystiedot, sähköpostista nuorisokouluttajat@ratsastus.fi tavoitat kerralla kaikki kouluttajat.
  3. Ilmoita ensin koulutuspäivä ja kutsu sen valmistuttua SRL:n koulutus- ja tapahtumakoordinaattorille emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Koulutuskutsu tarkistetaan, minkä jälkeen sen voi julkaista. 
  4. Sovi koulutustila ja sekä huolehdi ruokailu- ja käytännönjärjestelyistä. Tilan tulee olla lämmin ja siellä pitää olla pöydät osallistujille, sujuvasti toimiva internet-yhteys ja tykki ja kangas esityksen näyttämistä varten. Jos kouluttaja tuo oman koneen, varmistakaa sen yhteensopivuus tykin kanssa (adapterit).
  5. Laske koulutuksesta aiheutuvat kulut ja päätä sen jälkeen kurssimaksu.
  6. Laadi koulutuskulut (katso alta) ja lähetä se Emmi Kupiaiselle (emmi.kupiainen@ratsastus.fi) vähintään kolme viikkoa ennen ilmoittautumisajan päättymistä.
  7. Markkinoi koulutusta lähialueelle. SRL lisää koulutuksen tapahtumakalenteriinsa ja lähettää siitä tiedon alueen seuroille ja jäsentalleille sähköpostitse.
  8. Ota vastaan ilmoittautumiset ja vastaa tiedusteluihin.
  9. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoita osallistujat emmi.kupiainen@ratsastus.fi jotta heidät voidaan lisätä Kaviouralle koulutuksen osallistujiksi ennakkotehtäviä varten.
  10. Pidä kouluttaja, SRL sekä kurssilaiset ajan tasalla.

 

Lisätietoja:
Emmi Kupiainen, emmi.kupiainen@ratsastus.fi (koulutuksen järjestämiseen liittyen)
Anna Wessman, anna.wessman@ratsastus.fi (koulutuksen sisällöllisiin tai lasten & nuorten asioihin liittyen)