Hevosopisto ja PP Horse Show yhteistyöhön esteratsastuskilpailujen järjestämisestä Ypäjällä

12.11.2018

Ypäjän Hevosopisto ja TJ Tapahtumajärjestäjät Oy/PP Horse Show ovat solmineet sopimuksen useampien esteratsastuskilpailujen järjestämisestä Ypäjällä ensi vuonna.

Hevosopisto ja PP Horse Show yhteistyöhön esteratsastuskilpailujen järjestämisestä Ypäjällä

Ypäjän Hevosopisto ja TJ Tapahtumajärjestäjät Oy/ PP Horse Show ovat solmineet keskinäisen sopimuksen useampien esteratsastuskilpailujen järjestämisestä Ypäjällä kilpailukaudella 2019. TJ Tapahtumajärjestäjät Oy:n takana on pitkänlinjan esteratsastuskilpailujen järjestäjät Tuomas Virrankoski ja Jari Koivusalo. Hevosopisto Horse Show järjestelyvastuussa on myös Jukka Rantanen.

Promoottori Tuomas Virrankoski on innoissaan syntyneestä sopimuksesta.

- Olemme onnekkaita, kun voimme järjestää kilpailuja PowerParkin uudessa hevosurheilukeskuksessa sekä nyt myös Ypäjällä Hevosopiston alueella.

PowerPark Horse Show 2018 koostui mm.  ratsastuskoulumestaruuksista ja esteratsastuksen SM -kilpailuista. Kesän 2018 aikana Powerparkissa oli kokonaisuudessaan n. 3.000 kilpailustarttia.

Hevosopisto on hevosalan osaamisen ja koulutuksen edelläkävijä, joka kouluttaa alalle vastuullisia ammattilaisia. Hevosurheilun valtakunnallinen valmennuskeskus tarjoaa erinomaiset edellytykset hevosurheilulle ja kilpailujen järjestämiselle.

Hevosopiston rehtori ja toimitusjohtaja Pauliina Mansikkamäki kertoi vierailleensa viime kesänä PowerPark Horse Show SM -kilpailuissa ja oli tyytyväinen kilpailujärjestelyihin.

- Yhteistyösopimus Hevosopiston ja PP Horse Show:n välillä mahdollistaa nyt myös koulutuksen näkökulmasta Hevosopiston oppilaiden osallistumisen kilpailujärjestelyihin, Mansikkamäki jatkaa.

- Hevosopiston fasiliteetit esteratsastuskilpailujen järjestämiselle on erinomaiset, Virrankoski kiteyttää. Olemme aina tehneet hyvin järjestettyjä ns. massakilpailuja, joissa on paljon startteja. Hevosopiston puitteet ja sijainti tarjoaa osaltaan tähän tavoitteeseen ainutlaatuiset mahdollisuudet.

Hevosopisto Horse Show -kilpailukausi 2019 tulee koostumaan kuudesta eri kilpailusta, joista keväällä 2019 ensimmäisenä kolmen kilpailun hallisarja järjestetään 8.-10.2.2019, 15.-17.3.2019 ja superfinaalit 19.-21.4.2019. Ulkokenttäkaudella kilpaillaan 23.-25.8.2019, jatkuen syksyllä 11.-13.10.2019 kisakauden päätöskilpailuihin 8.-10.11.2019 asti.

PowerPark Horse Show jatkuu viime vuoden tapaan toukokuussa ja elokuun alun tähtikilpailuilla.

- Esteratsastuskilpailujen järjestäminen ei ole mitään tähtitiedettä, toteaa Tuomas Virrankoski. Onnistuneiden kilpailujen läpivienti edellyttää asioiden ja toimintojen miettimisen etukäteen, vastuuhenkilöt ja tekijät informoidaan tavoitteista ja toimintatavoista.

Kilpailunjärjestäjänä tunnistamme, että suurin asiakasryhmämme on itse kilpailijat ja heidän huoltajansa. Tämän lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneillemme näkyvyyttä ja liiketoimintaa. Yleisö saadaan paikan päälle seuraamaan kilpailuja, kun tarjoamme heille laadukkaita kilpailusuorituksia, korkealuokkaiset ravintolapalvelut sekä monipuolisen Expo-alueen. Hevosopisto Horse Show 2019 tulee tarjoamaan nämä kaikki mahdollisuudet, Virrankoski kiteyttää.