Metsämäen Horse Show -esteratsastuskilpailu Turussa

7.8.2018

Ratsastajat valtaavat Metsämäen raviradan viikonloppuna 10.-12.8., ja korkeimmissa luokissa esteet nostetaan 130 cm korkeuteen.
Metsämäki Ratsastus Masters ry:n (MRM) järjestämien kisojen ratamestarina toimii Tomas Kiviranta.

Metsämäen Horse Show -esteratsastuskilpailu Turussa

Ratsastajat valtaavat Metsämäen raviradan viikonloppuna 10.-12.8., ja korkeimmissa luokissa esteet nostetaan 130 cm korkeuteen.  
Metsämäki Ratsastus Masters ry:n  (MRM) järjestämien kisojen ratamestarina toimii Tomas Kiviranta.
– Metsämäen nurmikenttä muuttuu aina vaan paremmaksi, ja tilat ovat tosi hienot  ihmisille, hevosille ja kulkuvälineille. Viime vuonna kaikki sujui tosi jees, Kiviranta kehuskeli viikko ennen kilpailua.
Metsämäen kilpailu toteutetaan talkoovoimin ja tunnetaan paitsi leppoisasta tunnelmasta myös etenkin hevosystävällisistä radoistaan. Ohjelmaa on myös perheen pienimmille: lapsia ilahdutetaan lauantaina 11.8. klo 12-15 piirustuskisalla ja keppihevosilla. Koiravaljakkoajelua voi kokeilla lauantaina ja sunnuntaina klo 12-14 ja samaan aikaan voi muutenkin tutustua koiriin ja silitellä niitä. Keskusnurmelle tulevat esittäytymään myös hevosvaljakot vaunuineen kilpailuluokkien välisellä tauolla lauantaina ja sunnuntaina iltapäivällä.
Yhteistyö raviradan kanssa on luontevaa, joten käytössä ovat Metsämäen mainiot puitteet niin hevosten majoituksessa kuin ihmisten palveluissa. Yleisöä palvelee myös radan A-oikeuksin varustettu ravintola.  
Nuoria hevosia nähdään 4-7-vuotiaiden hevosten luokissa. Tapahtumassa ratsastetaan myös Metsämäki Amatööri Cup, joka on tarkoitettu senioreille, joilla ei ole sijoituksia 130 cm:n tai sitä korkeammista luokista vuosina 2017 ja/tai 2018. Sunnuntaiseen finaaliin pääsyyn tarvitaan hyväksytty tulos semifinaalista. Ratsukot lähtevät finaaliin tasavertaisina, ja finaalin kolme parasta palkitaan.
Kilpailu käynnistyy perjantaina klo 11 ja muina päivinä klo 10. Tapahtumaan on vapaa pääsy.
Tervetuloa Metsämäen Raviradalle, Vanha Tampereentie 235, 20380 Turku.
Tiedote / Tuire Suvanto