MM-menestyjä Kühner haluaa Helsingissä mc-pisteille

2.10.2018

Itävallan Max Kühner on yksi monista Helsingissä nähtävistä huippuratsastajista.

Max Kühner janoaa menestystä Helsingistä. Kuva: Satu Pirinen.

MM-menestyjä Max Kühner haluaa Helsingissä mc-pisteille

Tryonin tuore MM-kuutonen Max Kühner on tulossa Helsinkiin jo kuudetta kertaa. Itävaltaa edustava Max on menestynyt Helsingissä erityisesti korkeushyppykisoissa, joista hänellä on voitto ja kakkostila. Taloustieteitä yliopistossa opiskellut Max on yhdistänyt menestyksekkäästi bisneksen ja kilpailemisen.
Tryonin MM-kisoissa virheittä edenneet Max ja Chardonnay olivat kiinni hopeamitalissa aina viimeiselle kierrokselle asti. Kaksi pudotusta viimeiseltä radalta riittivät kuitenkin kunnioitettavaan kuudenteen tilaan uran ensimmäisessä MM-kisassa.


Maailmancup-pisteillä finaaliin

Saksassa syntynyt ja asuva Max, 44, on viimeisen vuoden aikana sijoittunut toiseksi sekä La Corunan että Zurichin maailmancupeissa. Myös Hong Kongin Grand Prix´ssa hän nappasi kakkostilan. Helsingissä nähdään varmasti itsevarma ja menestyksennälkäinen ratsastaja, joka tavoittelee menestystä myös huhtikuussa Göteborgin maailmancupin finaalissa.
Max kilpailee perjantaista alkaen päivittäin Helsingin Jäähallissa. Pääkilpailut ovat lauantaina klo 14.30 alkaen Land Rover Grand Prix ja sunnuntaina klo 15.40 alkava loppuhuipentuma, 165 cm korkeudella hypättävä Longines FEI Jumping World Cup™.