Dressage Challenge Ypäjällä 1.-3.11.

1.11.2019

Tulevana viikonloppuna Hevosopistolla järjestetään kouluratsastuksen hallikilpailut, Dressage Challenge. Viikonlopun aikana kilpaillaan myös alueiden välisestä joukkuemestaruudesta sekä talven ensimmäisissä osakilpailuluokissa Winter Cupissa.  

Lisäksi tapahtumassa on luokkia myös pararatsastajille. Sunnuntaina kilpailu huipentuu kür-luokissa ratsastettavaan Hevosopisto Dressage Challenge -kilpailuun.
Sunnuntaina ratsastetaan myös Prix de Krafft  Suomenhevosten Mestaruus Kür,  Suomenhevosten hallimestaruuskilpailu.

Kaikkiaan lähtöjä nähdään kolmen päivän aikana 22 luokassa liki 400 aina helppo B -tasolta vaativiin luokkiin asti. Aluejoukkueiden mestaruuskilpailuun osallistuvat joukkueet seitsemältä alueelta: Etelä-Suomi, Häme, Kaakkois-Suomi, Keski-Suomi, Lounais-Suomi, Pohjanmaa ja Pohjois-Suomi.

Kahdessa hallissa (Ypäjä- ja Opistohalli) ratsastettava kilpailu alkaa jo perjantaina. Alustavat aikataulut on julkaistu tapahtuman nettisivuilla.
Tuloksia voi seurata Equipe Onlinessa, jonne myös lähtölistat päivitetään kilpailun aikana. KIPAsta tulokset löytyvät kilpailun jälkeen.

Luvassa monipuolinen kilpailuviikonloppu, johon yleisöllä on vapaa pääsy, tervetuloa! Kilpailut ovat seurattavissa kokonaisuudessaan myös Haven Liven kautta: https://haven.fi/live/