Haku seura- ja tallipalveluiden johtoryhmään käynnissä 24.1.-3.2.

23.1.2019

Seura- ja tallipalveluiden johtoryhmän edellinen toimikausi päättyi vuonna 2018 ja uusien jäsenten haku on nyt käynnissä. Seura- ja tallipalveluiden johtoryhmä on ratsastuksen harrastetoiminnan asiantuntijayksikkö, jolla on kokonaisvastuu liiton seura- ja tallipalveluista.

Ryhmän jäseniltä edellytetään vahvaa asiantuntemusta ja kokemusta alalta. Ryhmä vastaa liiton seura- ja tallipalveluiden strategian laatimisesta ja toteutumisesta, johtaa, seuraa ja kehittää liiton seura- ja tallipalveluita sekä laatii niiden vuositason toimintasuunnitelmat sekä toimintaan liittyvän talousarvion, ohjaa ja kehittää liiton tallijärjestelmää ja käsittelee siihen liittyviä valituksia, ohjeistaa ja valvoo seura- ja tallipalveluiden alueryhmän sekä Nuoret Päättäjät -ryhmän toimintaa sekä vahvistaa ryhmän jäsenet, nimeää liiton seurakehittäjien, työryhmien ja erillisten projekti ryhmien kokoonpanot sekä koordinoi ryhmien toimintaa sekä valmistelee seura- ja tallipalveluiden perustellut esitykset liiton hallitukselle.

Nyt haetaan edustajia seura- ja tallipalveluiden jäseneksi seuraavalle kolmevuotiskaudelle seuraavasti:

  • Tähtiseurojen edustaja
  • Laatutallien edustaja
  • Hevosalan yrittäjien edustaja
  • Avoimen haun kautta valittava edustaja

Voit lähettää ehdotuksesi 3.2. mennessä sähköpostilla marja.teljamo@ratsastus.fi

Janne Lappi valittiin Ratsastajainliiton hallituksen kokouksessa 17.1.2019 seura- ja tallipalveluiden johtoryhmän hallituksen edustajaksi ja puheenjohtajaksi. Muista johtoryhmän edustajista Suomen Ratsastusopettajayhdistys ry:n edustajana toimii yhdistyksen puheenjohtaja ja alueen puheenjohtajiston edustaja ja Nuorten Päättäjien edustaja valitaan ryhmien keskuudessa. Hallitus vahvistaa seura- ja tallipalveluiden johtoryhmän kokoonpanon kokouksessaan 13.2.2019.

Lisätietoja antaa tarvittaessa seura- ja tallipalveluiden linjapäällikkö Marja Teljamo, puh. 040 1914 508 ja seura- ja tallipalveluiden johtoryhmän puheenjohtaja Janne Lappi, puh. 045 899 7638.