Husön 40-vuotisjuhlakilpailu Husö Dressage Weekend 13.–14.7.

9.7.2024

Husö Dressage Weekend järjestetään ensi viikonloppuna 13.–14. heinäkuuta Husön Ratsastuskeskuksen upeissa puitteissa Helsingin Talosaaressa. Husön 40-vuotisjuhlakilpailuissa ratsastetaan Pohjola Tour -osakilpailut, GP- sekä pararatsastusluokat. Luokkien lisäksi järjestämme ratsastustarvikekirpputorin ja kävijät pääsevät herkuttelemaan buffetin antimista. Tule katsotaan laadukasta kouluratsastusta ja nauttimaan tunnelmasta kauniissa miljöössä!

 

Husön Ratsastajien tiedote 

Kilpailuohjelmassa Pohjola Tour, GP ja paraluokka

Kilpailuohjelmassa on luvassa jännittäviä hetkiä ja monipuolinen kattaus erityyppisiä luokkia, kun viikonlopun aikana ratsastetaan Pohjola Tour -osakilpailut, luokka pararatsastuksessa sekä Grand Prix -luokka. Nämä kilpailut tuovat yhteen taitavia ratsukoita ympäri Suomen ja pääsemme katsomaan Pohjola Tourin kärkinimien startteja ja jännittämään muuttuuko sarjakilpailutilanne!

Husön Ratsastuskeskus täyttää 40 vuotta

Husön Ratsastuskeskus Oy on yksi Suomen suurimmista ratsastuskouluista ja sijaitsee idyllisessä maalaismiljöössä Itä-Helsingissä. Juhlakilpailun kunniaksi muistelemme Husön historiaa ja hauskoja hetkiä vuosien varrelta. Tapahtuman aikana osallistujat voivat kuulla tarinoita menneiltä vuosikymmeniltä ja jakaa omia muistojaan Husöstä.

Husön juhlakirppis ja maistuva buffet, josta saat mm. herkulliset vohvelit!

Järjestämme lauantaina ja sunnuntaina Husön juhlakirppiksen klo 11-17, josta voit tulla tekemään hyviä ratsastustarvikelöytöjä!

Kävijöillä on mahdollisuus nauttia myös herkullisista tarjoiluista buffan antimien parissa. Erityisesti suosittelemme maistamaan vastapaistettuja, suussa sulavia vohveleitamme sekä tietysti muita herkkuja.

Tule viettämään hauska viikonloppu Husön juhlakilpailujen merkeissä ja koe kouluratsastuksen juhlaa koko viikonlopun ajan! Lämpimästi tervetuloa!