Pori Horse Show on kolmen lajin karnevaali

8.6.2023

Pori Horse Showssa 29.6.-1.7. kilpaillaan maastoesteratsastuksessa, esteratsastuksessa ja kouluratsastuksessa. Samaan aikaan Porissa on käynnissä SuomiAreena-tapahtuma, johon myös Suomen Ratsastajainliitto ja Suomen Hippos osallistuvat. Tarjoamme huikean tapahtumaviikon kunniaksi hevosten ystäville pääsyliput -50% alennuksella.

 

Tiedote Reetta Malja / Porin Ravit Oy

Liput tapahtumaan saa ostettua alennettuun hintaan koodilla PORIHORSESHOW23, ja tarjous on voimassa Ticketmasterissa sunnuntaihin 18.6 asti.

 

Kilpailijoille tiedoksi

Kilpailukutsut ovat nyt auki Kipassa! Huikean tapahtumaviikon kunniaksi kilpailumaksuja on alennettu ja palkinnot ovat hyvät. Huomaa erityisesti torstaina 29.6. rajoitetut osallistujamäärät aikataulujen vuoksi! Kommentaattorina kilpailuissa toimii torstaina ja perjantaina rautainen hevosalan ammattilainen Seppo Laine. Torstaina haastattelijana tv:stä tuttu toimittaja ja juontaja Katja Ståhl ja perjantaina haastattelijana mm Kavioliitossa-podcastista tuttu lentokapteeni, ratsastaja ja valmentaja Teemu Ahtee! Kilpailut streamataan livenä Satakunnan Kansan SKLIVE, sekä Veikkaus-luokat VeikkausTV. Tapahtumaa tulee seuraamaan kymmeniä tuhansia ihmisiä.

Tervetuloa mukaan kesän huipputapahtumaan Porin raviradalle!