Suomalaisille jo neljä luokkavoittoa torstaina ja perjantaina

18.2.2022

Tänä viikonloppuna suomalaiset esteratsastajat ovat vahvasti edustettuna Espanjassa, Belgiassa, Hollannissa ja Puolassa. Torstaina ja perjantaina suomalaiset ovat ottaneet jo neljä voittoa.

Arkistokuvassa Annina Nordström ja Funkel Gabriel. Kuva Hanna Heinonen.

 

Vejer de la Fronterassa, Espanjassa kilpaillaan 4* ja 1* tasolla. Tänään Maiju Mallat ja E Beliss sijoittuivat 145-luokassa (12.). Myös Mirella Lesonen ja Winput VK Z hyppäsivat radan nollilla.

Jone Illi kilpaili ensimmäistä kertaa neljän tähden tasolla ja nappasi heti kakkostilan 135 cm aikaluokassa Jankalla. Luokan voitti Elena Appendino ja Iceman. Illi hyppäsi luokan myös Eolita L:llä, mutta sai pudotuksen nopealla ajalla.

Yhden tähden tasolla Jone Illi otti jälleen voiton Dolandalla 125-130 -tasolla. Aida Hämäläinen ja Calico Z sijoittui kolmanneksi 120-tasolla. Katariina Riikonen ja Finette van de Rietvenne olivat luokassa kahdeksas.

Sani Illi. Kuva Sanna Illi.

Sani Illi, 11, voitti jälleen 110 cm luokan Manouscha van´t Steenputjella ja sijoittui kolmanneksi Naya van´t Steenputjella. Aida Hämäläinen, 14, komppasi neljännellä sijalla Oxana AEG:lla. Erika Hanhisuoanto ja Bahalou Z oli 13. ja Lili Huhtala, 12, ja Guess What´s My Name 15. sijalla. Torstaina Mallat ja Nanucci van´t Heike sijoittuivat kuudenneksi 130-luokassa. Myös Nina Fagerström ja Chili van het Schaeck Z hyppäsivät radan nollilla.

Täydet tulokset: LINKKI
Järjestäjä: www.sunshinetour.net


Annina Nordström ja Cea voittivat 130-luokan Peelbergenissä

Peelbergenissä, Hollannissa Annina Nordström ja Cea hyppäsivät tänään 130-luokan voittoon kahden tähden tasolla.  Annina ja Gk Charmeur olivat ruseteilla 135-luokassa. Torstaina ratsukko oli neljäs, ja Hanna Nordström ja Lucentino samassa luokassa kahdeksas. Hanna sijoittui myös 120-luokassa Carving´s Girlillä ja Steenkenillä.

Täydet tulokset: LINKKI
Järjestäjä: www.peelbergen.eu

 

Noora Manninen ja Glavia ja valmentaja John Antell.

Noora Manninen ja Glavia 110-voittoon Olivassa

Olivassa, Espanjassa Susanna Granroth ja l'Espoir Van Dorperheide olivat 11. 140-luokassa. Harantalla Granroth oli puolestaan 4. 135-luokassa. Myös torstaina Susanna ja Haranta sijoittuivat 130-tasolla.

Noora Manninen ja Glavia hoitivat hienosti voittoon kotiin 110 cm luokassa. Janne Ruskeeniemi ja Harvie lisäsivät menestystä nelossijallaan. Jasmin Engblom ja Goldykaat sijoittuivat 9. 130 cm luokassa. 120-luokassa ruseteilla olivat Maria Aminoff ja Diamond Z, Veera Salminen ja Pure Joy sekä Anni Hjerpe sekä Zepp Z.

Torstaina Veera Salminen ja Taormina hyppäsivät 125-luokassa yhdeksänneksi ja perjantaina kuudenneksi. John Antell ja l´Intouchable olivat 12. samalla tasolla.

Täydet tulokset: LINKKI
Järjestäjä: www.metoliva.com

Lisätty 18.2. klo 19 viimeisten luokkien tuloksia.