Horse & Rider

 

Horse&Rider -20 % etuus SRL jäsenseurojen jäsenille

Etuus on voimassa 1.5.–30.9. ja etukoodin pääset lunastamaan Jäsenhuoneelta. Voit käyttää edun kerran joko Keravan Horse & Rider - myymälässä tai verkkokaupassa www.horserider.fi. Etu ei koske jo alennettuja tuotteita, rehuja, ravintolisäaineita tai Kentuckyn tuotteita.

Hevosille & Ratsastajille — Horse&Riderin verkkokaupasta löydät valikoiman laadukkaita ratsastusvarusteita. Oletpa sitten vasta-alkaja tai kokenut kisakonkari, meiltä löytyy kaikki ratsastukseen!

Horse&Rider on suomalainen yritys, joka tarjoaa ratsastusvarusteita ja -tarvikkeita hevosille ja ratsastajille. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman laadukkaita ratsastusvarusteita, jotka on suunniteltu vasta-alkajille sekä kokeneille ratsastajille. Meiltä löytyy kaikki tarvittava, olipa kyseessä sitten satulat, suitsien, hoitovälineiden tai muunlaisen varustuksen hankinta. Uskomme, että jokaisella ratsastajalla tulisi olla mahdollisuus löytää sopivat varusteet ja välineet ratsastukseensa, oli sitten kyseessä harrastus tai kilpailutoiminta.

Tarjoamme kotimaisena yrityksenä laadukkaita tuotteita, jotka tukevat ratsastuksen mukavuutta, turvallisuutta ja suorituskykyä.

Myymälä: Jäspilänkatu 18, Kerava

www.horserider.fi