Lakineuvonta

Ratsastajainliiton yhteistyökumppanit tarjoavat lakineuvontaa jäsentallien, jäsenseurojen sekä seurojen SRL-jäsenten hevosjuridiikkaa koskeviin kysymyksiin.

Neuvonnan piiriin kuuluvat mm. seuraavat asiat:

- hevoskauppa
- tallivuokrasopimukset
- ratsastuskoulujen toimintaan liittyvät kysymykset
- yhdistysoikeus
- vahingonkorvausasiat

Asianajotoimisto Fenno Oy on kokenut ja nuorekas, uudelta pohjalta rakennettu yritys, joka tuo jämäkän, modernin ja innovatiivisen otteen lakiasioiden hoitoon. Asianajotoimisto Fenno toimii aina siellä, missä ikinä oletkin. Palvelemme osoitteessa, jonka päätät sinä itse. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Mikkelissä, Järvenpäässä, Salossa, Lahdessa ja Seinäjoella. Tarvittaessa pidämme neuvotteluja myös etänä. Palvelemme sekä yrittäjiä, että yksityisiä - antaen aina kaikkemme turvataksemme sinun oikeuksiasi.Yhtenä toimistomme erityisosaamisalueena on hevosjuridiikka, jossa osakkaamme asianajaja Antti Linna on yksi Suomen johtavista asiantuntijoista.

Yhteystiedot: www.fennolaw.fi 
Sähköposti: office@fennolaw.fi ja maksuton puhelinnumero 0504667424 (tavoitettavissa arkisin kello 08:30-16:30).

 

Lakiasiaintoimisto BOWA Legal Oy on omistautunut laki- ja talousasiantuntijasi, joka katsoo yritystänne kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan näkökulmasta. BOWA tarjoaa ymmärrettävää ja asiantuntevaa ratkaisukeskeistä palvelua asiakkailleen. Kanssamme rakennat kustannustehokkaasti joustavan ja tiiviin yhteistyön. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme, ja olemme arjessa auttaen ja ennakoiden tilanteita, joissa laki- ja talousymmärrystä tarvitaan. Yhdistämällä lain ja talouden liiketoimintaan liittyviä päätöksiä tehdään fiksummin, ja saavutetaan parhaat tulokset. Tarjoamme jatkuvana yhteistyönä SRL:n jäsenistölle veroneuvontaa ja lakiapua alennettuun hintaan.

Yhteystiedot: www.bowa.fi 
Sähköposti: office@bowa.fi, puh. +358 10 341 4400

 

Lakiasiaintoimisto Legimia on asiakaslähtöinen juridiikan ammattilainen, jossa työn korkea laatu on kunnia-asia. Lakimiehemme ovat oman oikeudenalansa kokeneita ammattilaisia, jotka pitävät tinkimättömästi huolta eduistasi kaikissa tilanteissa.

Legimian osakas OTM, LLM Pilvi Rientosella on laaja kokemus hevosalasta niin valmentajana, tallinpitäjänä kuin ratsuttajanakin. Syvällinen hevosalan tuntemus luo erinomaisen perustan hoitaa menestyksekkäästi hevosjuridiikkaan liittyviä asioita.

Legimia toimii yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton kanssa ja tarjoaa ratsastusseurojen SRL-jäsenille sekä jäsentalliyrittäjille maksuttoman neuvontapuhelimen, joka palvelee arkisin maanantaista torstaihin klo 10-12 numerossa 050 382 9988. Lisäksi ratsastusseurojen SRL-jäsenet ja jäsentalliyrittäjät saavat toimeksiannoista -10% alennuksen.

Yhteystiedot: www.legimia.fi

 

Lakiasiaintoimisto Linna on erityisesti oikeudenkäynteihin, riidanratkaisuun sekä kauppa- ja vahingonkorvausoikeuteen erikoistunut lakiasiaintoimisto. Tuotamme korkealaatuisia oikeusturvapalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille, minkä takeena on satojen toimeksiantojen tuoma kokemus ja ammattitaito. Ensimmäinen yhteydenotto ja alkuneuvottelu sekä yleisluontoinen juridinen neuvonta (max. 60 min.) ovat maksuttomia, minkä aikana pyritään kartoittamaan asiakkaan oikeusturvan tarve ja sen edellyttämät toimenpiteet sekä asian ratkaisuvaihtoehdot. Palvelemme maanlaajuisesti.

Yhteydenottoosi vastaa OTM Jaakko Linna,jolla on pitkäaikainen kokemus hevostaloutta ja hevoskauppaa koskevasta juridiikasta. Puhelin 044 302 0085. Sähköposti: jaakko.linna@lakilinna.fi

Linkki kotisivuille: www.lakilinna.fi