Tule mukaan toimintaan!

Ratsastajainliiton toiminnassa olet osa ratsastuksen yhteisöä, mukana toteuttamassa merkittävää suomalaista urheilulajia, jossa on mahdollisuus harrastaa omien tavoitteiden mukaisesti. Sinua tarvitaan jakamaan omia, ainutlaatuisia kokemuksia ja harrastamaan laadukkaasti luontoa ja hevosen hyvinvointia kunnioittaen.

VOIT LIITTYÄ YHTEISÖÖMME KOLMELLA ERI TAVALLA:

1) Liity jäseneksi ratsastusseuraan. 
Ratsastusseuratoiminta tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja kivan yhteisön johon kuulua. Seuran jäsenenä saat tietoa ratsastuksesta sekä hevosista ja samalla pääset vaikuttamaan lajin kehitykseen. Seuran SRL-jäsenenä saat käyttöösi seurasi ja Ratsastajainliiton edut, kuten ratsastuksen urheiluvakuutuksen (voimassa myös ulkomailla), lajin oman Hippos-lehden sekä lukuisia kaupallisia etuja. Tutustu tarkemmin liiton jäsenseuran SRL-jäsenen jäsenetuihin.

Ratsastajainliittoon kuuluvia seuroja on Suomessa n. 500. Voit tutustua seuroihin seurahakurissa. Ratsastusseurajäsenyyden hinta/vuosi vaihtelee eri seuroissa. Lapsille ja nuorille (alle 18-vuotiaat, juniorijäsenet) on edullisempi hinta kuin aikuisille (yli 19-vuotiaat seniorijäsenet).
Seuran jäseneksi pääset liittymään helposti liittymislomakkeen kautta.

 

2) Tilaa Green Card Plus. 
Jos seuran jäsenyys ei tunnu omalta jutulta tai itselle sopivaa seuraa ei löydy, Green Card Plus -vakuutuskortti on oiva vaihtoehto. Green Card Plus soveltuu myös mainiosti henkilölle, jonka harrastaminen on epäsäännöllistä.

Green Card Plus -kortin kautta ratsastaja saa seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvän Hippos-lehden, joka sisältää mielenkiintoisia artikkeleita hevosista, ratsastuksesta, alan ilmiöistä sekä kilpailu- ja valmennustoiminnasta. Green Card Plus -kortin avulla saa lisäksi ratsastusharrastuksen kattavan vakuutusturvan, joka on voimassa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tilaamalla Green Card Plus -kortin henkilö rekisteröityy myös ratsastuksen harrastajaksi ja on mukana vaikuttamassa koko lajin kehitykseen. Green Card Plus -vakuutuskortin voi lunastaa kuka tahansa kiinnostunut, ja sen hinta on 64 euroa/vuosi.
Tilaa Green Card Plus -vakuutuskortti tästä linkistä.

 

3) Hanki jäsentallin kautta Green Card -vakuutus 
Suomen Ratsastajainliiton jäsentalleilla vakituisten ratsastajien (vähintään kolme kertaa kuukaudessa ratsastavien) tulee olla joko ratsastusseuran jäseniä tai Green Card Plus/Green Card -vakuutettuja. Green Card on tarkoitettu vain Ratsastajainliiton jäsentallien asiakkaille.

Green Card -vakuutuskortti sisältää urheiluvakuutuksen, joka on voimassa ratsastusta harrastaessa ja hevosia hoitaessa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Jokainen uusi Green Card -harrastaja saa lisäksi Nouse Ratsaille -oppaan, joka sisältää perustietoa harrastuksen aloittamisesta. Green Card -harrastajat rekisteröityvät myös ratsastuksen harrastajiksi. Green Card -vakuutuksen hinta on 34 euroa/vuosi.

Tilaa Green Card -vakuutuskortti tästä linkistä.

 

Tervetuloa edistämään lajin kehitystä yhdessä lähes 40.000 rekisteröityneen ratsastuksen harrastajan kanssa!

Lisätietoja: SRL/Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, puh. 09 2294 5249.