LähiTapiola yhteistyö jatkuu - jäsenten vakuutusturva paranee

22.11.2018

Suomen Ratsastajainliiton ja LähiTapiolan yhteistyö jatkuu ja laajenee. Jatkossa jäsenyyteen kuuluu yhä kattavampi tapaturmavakuutus.

LähiTapiola yhteistyö jatkuu – jäsenten vakuutusturva paranee

Ratsastajainliitto laajentaa pitkäaikaista yhteistyötään LähiTapiolan kanssa. Jatkossa jäsenyyteen kuuluu yhä kattavampi tapaturmavakuutus.

– Ratsastajainliitto ja sen seurojen jäsenet ovat meille tärkeä asiakasryhmä. Pyrimme vastaamaan jäsenten tarpeisiin laajentamalla jäsenyyteen kuuluvan tapaturmavakuutuksen turvaa ja tuomalla TerveysHelppi-etälääkäripalvelun liiton jäsenten käyttöön osana vakuutusta, kertoo yksikönjohtaja Matias Ruponen LähiTapiolasta.

Jäsenyyteen kuuluva tapaturmavakuutus on parannettu vastaamaan paremmin ratsastajan tarpeita. Jäsenvakuutuksen hoitokulujen vakuutusmäärä nousee 15 000 euroon ja lisävakuutuksessa jopa 30 000 euroon. Vakuutusturvan kattavuutta on lisätty molemmissa vakuutuksissa. Tarkemmat tiedot ensi vuonna voimaan tulevista uusista ehdoista tulevat lähiaikoina verkkosivuille.

– SRL on iloinen, että LähiTapiola haluaa kehittää hyvää yhteistyötämme edelleen ja etsiä uusia tapoja tuottaa etuja ja palveluja jäsenistöllemme, toteaa toimitusjohtaja Pekka Törmälä.

– LähiTapiola jatkaa edelleen keskeisten kilpailusarjojemme tukijana, hän jatkaa.

Jäsenet saavat myös alennuksen ja omavastuuedun LähiTapiolan hevosen vakuutusratkaisuista.

LähiTapiolan nykyaikaisen TerveysHelppi-mobiilisovelluksen avulla voi olla heti yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen klo 7 – 23 vuoden jokaisena päivänä ja samalla saa myös vakuutusasiat hoidettua. Tästäkin palvelusta tulee lähiaikoina lisätietoja.