Marja Tetri-Rantanen suomenhevosten Pohjola-esteillä tuplavoittoon oreilla Niisun Nestori ja Pörnä-Poika

18.7.2021

Suomenhevosille avoimessa Pohjola Finnhorse GP:ssä kaksoisvoittoon hyppäsi puhtailla ja nopeilla radoilla Tampereen Marja Tetri-Rantanen ratsuinaan jalostusoriit Niisun Nestori ja Pörnä-Poika. Kolmanneksi nousi Linnea Haukilehto tammalla Hilkun Ruusu.

Marja Tetri-Rantanen - Niisun Nestori, kuva Heidi Lammi

– Nestori oli tänään aivan loistava, sellainen kuin se on radalla parhaimmillaan. Sillä on hyvin etenevä laukka, se kääntyy ketterästi ja on varovainen, kyky ja kestävyys eivät lopu kesken, Tetri-Rantanen kehuu kilpakumppaniaan.

Ratsukolla on reilun kuuden vuoden yhteistyön tuloksena suomenhevosten estemestaruuksista kolme kultaa, kaksi hopeaa ja yksi pronssi, ja uutta mitalia haetaan myös tänä kesänä. Lahjakkaan Pörnä-Pojan päivään hän on myös enemmän kuin tyytyväinen.

– Olen iloinen, miten hyvin myös Pörnis suoritti tänään. Se on hyvin erilainen kuin Nestori, jota saa pidätellä. Pörnis elää kehuilla, joita se saa myös kesken radan, jolloin se antaa kaikkensa.

Pohjola Vakuutuksen urheilujohtaja Teemu Hintsanen, SRL: puheenjohtaja Marjukka Manninen ja toiminnanjohtaja Jukka Koivisto, kilpailunjohtaja Katri Siltala ja tuomariston edustaja Hanna Heikinheimo voittajaratsukkoa onnittelemassa. Kuva Heidi Lammi.

Pohjola Finnhorse Grand Prix, 2. osakilpailu
100 cm, perusrata ja uusinta, 19 lähtijää ja 5 sijoittuu
1) Marja Tetri-Rantanen – Niisun Nestori , Tampereen Ratsastusseura 0-0/35.16, 2) Marja Tetri-Rantanen – Pörnä-Poika 0-0/38.17, 3) Linnea Haukilehto – Hilkun Ruusu, Stall Anna Riders 0-0/38.65, 4) Esma Haddas – Dexter, Loviisan Ratsastajat 0-4/35.56 5) Liisa Sassi-Päkkilä – Äänenkantaja, Team Ratsurinne 4/61.16
Täydet tulokset: https://online.equipe.com/fi/class_sections/591039