Riverside Celebration -lännenratsastuskilpailut

4.7.2023

Hyvinkään Ratsastajat ry järjesti heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Riverside Celebration -lännenratsastuskilpailut. Kilpailuissa järjestettiin Suomen Ratsastajainliiton (SRL), American Quarter Horse Associationin (AQHA) sekä American Paint Horse Associationin (APHA) alaisia luokkia.

Ari Marjanen ja Jac Ice Bar. Kuva Annika Särkänmäki.

 

Riverside Celebration tiedote.

Kilpailuissa oli tuomarina arvostettu puolalainen Magdalena Szarszewska. Hän kehui kilpailujen järjestelyjä, sekä etenkin toimihenkilöiden ammattimaisuutta, joustavuutta sekä asennetta. Kilpailut jouduttiin siirtämään sateisen kelin takia ulkokentältä maneesiin, mutta muutoksista huolimatta viikonloppu oli sujuva ja onnistunut.

 

Kilpailujen suurin luokka oli APHA:n alainen All Breed Open Trail, jossa oli 14 osallistujaa. Luokan voitti ratsukko Ella Korkkinen ja Szpak hienoilla pisteillä 72. Ranch Riding -luokissa menestyivät Ari Marjanen ja Jac Ice Bar, jotka voittivat niin SRL:n vaativan, AQHA:n Open sekä All Breed Open Ranch Ridingit!

 

Hyvinkään Ratsastajat ry kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, toimihenkilöitä ja kilpailijoita hienosta kilpailuviikonlopusta!