SO-minileiri 24.-25.3. Ypäjä - kutsu julkaistu

5.2.2018

Special Olympics-ratsastajien minileiri 24.-25.3.2018 Ypäjän Hevosopistolla

Tervetuloa SO-minileirille Ypäjän Hevosopistolle! Leirillä pääset tutustumaan Ypäjän Hevosopiston tiloihin ja toimintaan. Lisäksi saat ratsastaa kahdelle ratsastustunnille.

Leirin vetäjät: Leirin johtajana toimii SRL:n vammaisratsastuskomiteasta Maritta Enqvist. Ratsastustuntien opetuksesta vastaavat vammaisratsastusohjaajakoulutuksen opiskelijat.

Leirin hinta 110 e sisältää:
- lauantaina lounaan, välipalan/kahvin, päivällisen ja iltapalan
• sunnuntaina aamupalan, lounaan ja välipalan/kahvin
• 1 tunti ratsastusta maneesissa lauantaina sekä sunnuntaina Ypäjän Hevosopiston ratsastuskoulun hevosilla
• lauantaiaamupäivällä Hevosopiston tilojen ja toiminnan esittely
• majoitus la-su (useamman hengen huoneet)

Jos ratsastaja tarvitsee henkilökohtaista avustajaa päivittäisissä toiminnoissa ja/tai kommunikaatiossa ja/tai lääkityksessä, hänen tulee tuoda avustaja leirille. Henkilökohtaisten avustajien täysihoito maksetaan. Muut avustajat maksavat täysihoidosta ja majoituksesta normaalin leirihinnan.

Ilmoittautuminen: Leirille voidaan ottaa 8 ratsastajaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.2., mutta kannattaa huomioida, että leiri voi täyttyä jo ennen sitä! Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ja lähettämällä sähköinen ilmoittautumislomake, joka löytyy täältä: https://my.surveypal.com/SO-leiri-ilmoittautumislomake-24.-25.3.2018 .

Sitovat ilmoittautumiset. Leirimaksu jätetään perimättä vain lääkärintodistusta vastaan, jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Leirin maksaminen: Ypäjän Hevosopisto lähettää leiristä laskun.

Lisätiedot:
Maritta Enqvist
p. 0400-444 164
marittaenqvist@gmail.com


Tervetuloa leirille!