Uutiskirje seuratoimijoille 26.3.2020

26.3.2020

Liiton tuoreimmat tiedotteet

ratsastus.fi

Olympiakomitean tiedotteita

Seuratoiminta ja koronavirus, Olympiakomitea

Vaikutus urheiluun, Olympiakomitea

Taloudelliset vaikutukset liikuntaan ja urheiluun, Olympiakomitea

 

Tallien ja hevosten tilanne huolestuttaa, SRL ajaa tukea ja toimenpiteitä

Liikkumisrajoituksiin on suunnitteilla tiukennuksia. Tämä on aiheuttanut paljon huolta hevosväen parissa jo ennakkoon. Ihmisten terveys on ensisijainen prioriteetti, mutta samalla useiden tallien tilanne on kriisiytymässä taloudellisesti. Myös hevosista huolehtiminen voi vaikeutua liikkumiskiellon takia.
Lue lisää

Suomen Hippoksen sivuille on koottu listaa rahoitusmahdollisuuksista hevosalalle:
Selvitämme ennakkoon myös keinoja, miten pahimman paikan tullen hevosia voidaan pitää liikkeellä riittävästi sairastumisen ehkäisemiksi. Rehustus ja tehostettu vedensaanti ovat myös tärkeässä roolissa ähkyjen ehkäisyssä. Olemme pyytäneet ohjeistusta myös eläinlääkäreiltä mahdollisten vahinkojen minimoimiseksi.


Vapaaehtoistoiminnassa on voimaa

Lähes tuhat vapaaehtoista lähti mukaan, kun Hippolis – Hevosalan osaamiskeskus ry ryhtyi koordinoimaan hevosalan vapaaehtoisten alueellista valmiusryhmää, jonka kautta talleille olisi saatavissa tuurausapua nopeastikin. Mukana yhteistyössä ovat Suomen Ratsastajainliitto, Suomen Hippos, Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry, Suomen Ravivalmentajat ry sekä Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK.

Lue lisää
 

Seuratoiminnan tueksi

Osoita tukea seurallesi - #Seurapaitapäiväkotona kutsuu kaikki mukaan tiistaina 31.3.2020

Kutsumme teidät kaikki mukaan seurapaitapäivään kotona 31.3.2020 osoittamaan yhteisöllisyyttä ja tukea vaikeassa tilanteessa oleville urheiluseuroille.

Lue lisää

Kepparitekemistä lapsille ja nuorille

Näin teet kepparin:

Näin teet suitset: https://youtu.be/ZyioGUTFhfQ

Lähde metsään kepparisi kanssa: https://youtu.be/daqrXFk35Bw


Etäkokousohjeita

Liiton etäkokousohjeet löydät täältä.


Tähtiseura – tukiklinikat ja teematapaamiset (Zoom- videokokous) - Tähtiseura-verkkopalvelun käyttö ja auditointiin valmistautuminen

Klinikalla opastetaan Tähtiseura-verkkopalvelun käyttämistä ja käydään läpi askeleet mitä seura tarvitsee valmistautuessaan Tähtiseura-auditointiin. Kesto 1 tunti. Suunnattu seuroille, jotka ovat matkalla Tähtiseuraksi ja Tähtiseuroille, jotka ovat tulossa uudelleen auditointiin.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisport-palvelussa. Koulutuksen sisältö on kaikissa klinikoissa sama ja osallistuminen on maksutonta. Klinikka pidetään etänä Zoom-videopalvelun kautta, joten tarvitset vain tietokoneen/mobiililaitteen ja nettiyhteyden.