Seuratoiminnan ohjausryhmä (STORY)

Seuratoiminnan ohjausryhmä on ratsastuksen seuratoiminnan asiantuntijaryhmä, joka kehittää valtakunnallista seuratoimintaa sekä seurapalveluita, yhdessä liiton työntekijöiden kanssa. Ohjausryhmän toimikausi on kolme vuotta, jonka SRL:n hallitus vahvistaa. Ohjausryhmän jäsenet ovat vapaaehtoisia. Heiltä edellytetään seuratoiminnan vahvaa asiantuntemusta ja kokemusta. Osa ohjausryhmän jänenistä toimii myös liiton vapaaehtoisina seurakehittäjinä.

Seuratoiminnan ohjausryhmän pääpaino on kehittämistyössä ja seurojen toimintaedellytysten vahvistamisessa. Ryhmän kokoonpano on 10 henkilöä. Varsinaisten jäsenten lisäksi mukana on myös hallituksen edustaja, APU:n edustaja, Nuorten Päättäjien edustaja sekä toimiston edustajana & asioiden esittelijänä vapaaehtoistoiminnan kehittäjä.

Seuratoiminnan ohjausryhmä toimii yhteistyössä toimiston seura- ja tallipalvelutiimin kanssa, SRL:n hallituksen alaisena. Ohjausryhmä kokoontuu noin kymmenen kertaa vuodessa. Ohjausryhmän jäsenet tavoittaa seurakehittajat@ratsastus.fi sähköpostista. 

Valtakunnallinen seuratoiminnan ohjausryhmä

  • vastaa Tähtiseura-auditoinneista ja on tiiviissä yhteistyössä Olympiakomitean kanssa
  • kehittää valtakunnallista seuratoimintaa
  • toimii alueiden mentoreina ja sparraajina seuratoiminnan kehittämisessä ja toteuttamisessa
  • neuvoo ja tukee OKM:n seuratukihakemuksissa
  • vastaa seurakehittämisvalmennuksesta
  • tuottaa seuramateriaalia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa

 

KOKOONPANO 2021-2023

Kirsi Siivonen (pj), Marja Nuuttila (varapj), Jaana Ahteela, Jenni Suhonen, Mila Munsterhjelm, Minttu Kauniskallio, Nina Grankvist, Suvi Heinonen, Tapani Riddarström & Ulla Alanko

Hallituksen edustajana: Carina Nyholm

Toimiston edustaja: Emmi Korpiola

APU:n edustaja: Titta Ahola

Nuorten Päättäjien edustaja: Maria Salomaa

 

Haku ohjausryhmään oli vuodenvaihteessa 2020-2021 ja valinnat tehtiin avoimen haun kautta. Valintakriteereinä oli mm. hakijoiden osaaminen, kokemus ja vahvuudet, toiminnan tarpeet sekä maantieteellisyys.