Raviurheilu mukaan Salatut elämät -sarjaan

16.8.2018

Raviurheilu on syksyllä näkyvästi mukana Ssalatut elämät -sarjassa.

Marius Laiho ja Fokus-hevonen.

Raviurheilu mukaan Salatut elämät –sarjaan!

Raviurheilu saapuu Salkkareihin saapuu uuden hahmon, Marius Laihon, 27, näyttelemän Tommi Jusslinin muodossa. Raviohjastajan urasta haaveileva Tommi ilmaantuu tulevan syksyn myötä Pihlajakadulle valloittamaan erään naishahmon sydämen. Näiden Salkkarijaksojen kuvaukset on jo aloitettu Vermossa.
Marius Laiholla – joka on näyttelijä Pekka Laihon poika – ei ollut aiempaa kokemusta hevosista.
- Ihan suoraan sanottuna ensimmäisellä kerralla pelotti, kun jouduin lähelle hevosta. Onhan se uljas ja iso eläin. Pikkuhiljaa sitten totuin, ja Vermon porukka on auttanut ja neuvonut minua todella paljon.
Suosikkisarjan uusi näyttelijä uskoo, että Tommin hahmo otetaan kotikatsomoissa lämmöllä vastaan. Mariuksen mukaan Tommi on helposti rakastettava tyyppi, lungi ja leppoisa kaveri.
- Uskon, että ihmiset tykästyvät Tommiin, sillä hänellä on hyvin positiiviset ja iloiset aikeet, Marius toteaa salaperäisenä.
Hippoksessa ja Vermossa ollaan tyytyväisiä.
- Tämä on jotain uutta ja innostavaa, hehkuttaa Hippoksen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Merja Tuunanen.
- Salkkarit on Suomen suosituin draamasarja ja tämän sisältökumppanuuden  myötä meillä on mahdollisuus tuoda raviurheilua esille positiivisella ja ihmisiä kiinnostavalla tavalla.
Salatut elämät palaa kesätauolta MTV-kanavalle 20.8., ja Vermoon ja ravimaailmaan sijoittuvat jaksot nähdään myöhemmin syksyllä.

Tiedote / Suomen Hippos 16.8.2018