Pararatsastajien luokittelutilaisuus Ypäjällä 1.-2.3.2019

7.2.2019

Pararatsastajien luokittelutilaisuus Ypäjällä 1.-2.3.2019

Pararatsastajat luokitellaan vamman ja toimintakyvyn mukaan viiteen eri ratsastusluokkaan (I, II, III, IV ja V). Luokittelulla pyritään minimoimaan toimintakyvystä johtuvia eroja ja takaamaan mahdollisimman tasavertainen kilpailutilanne. Luokittelu on pakollinen, jos haluaa kilpailla 2-tason tai sitä ylemmissä pararatsastuskilpailuissa tai avoimissa kouluratsastuskilpailuissa käyttäen siellä pararatsastajille sallittuja apuvälineitä tai -keinoja.

Luokiteltavan ratsastajan tulee olla SRL: jäsen ratsastusseuran henkilö- tai perhejäsenyyden kautta. Alaikäisen ratsastajan huoltajan tulee olla läsnä luokittelutilaisuudessa ja myös muilla ratsastajilla saa olla tukihenkilö läsnä luokittelun aikana. Ratsastajalla tulee olla edeltävän vuoden ajalta vähintään yksi kilpailutulos mistä tahansa ratsastuksen lajista.

Aika ja paikka: Perjantaina 1.3.2019 ja lauantai-aamupäivällä 2.3.. Tarkempi aikataulutus ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Luokitteluun menee noin 60 minuuttia/ratsastaja. Huomioi, etteivät luokitteluun kuuluvat testit ja ratsastusosuus välttämättä ole peräkkäin eli väliin voi jäädä odotteluaikaa.

Luokittelija: Hanna Lintu ja Tiisa Lahtinen

Luokittelun hinta: 30 e/ratsastaja. Luokittelu on mahdollista tehdä omalla tai Ypäjän Hevosopiston lainahevosella.

Ota mukaan: Todistukset (diagnoosi sekä millä menetelmillä diagnoosi on todennettu). Lisäksi varustaudu liikkumiseen sopivalla vaatetuksella sekä pestyillä/puhdistetuilla ratsastusvarusteilla.

Ilmoittautumiset viimeistään 17.2.2019 sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy täältä: https://my.surveypal.com/Luokittelupaiva-ilmoittautuminen-Ypaja-2019

Lisätietoja:

Yleisesti luokittelusta: www.ratsastus.fi/lajit/pararatsastus/kilpaileminen/luokittelu-ja-kilpailukortti/

SRL:n pararatsastuksen koordinaattori Hanna Talvitie
hanna.talvitie@ratsastus.fi, p. 040-507 8873