Ohjeet

Jäsenhuone on etu henkilöille, jotka ovat SRL-jäseniä jonkun ratsastusseuran kautta. Seurojen kannatusjäsenet, Green Card ja Green Card Plus -vakuutetut eivät pysty käyttämään sitä. Lisätietoja seuran jäsenyydestä.

Jäsenhuonetta voi käyttää sujuvasti sekä tietokoneen että kännykän internet-selaimella. Erillistä applikaatiota ei tarvitse ladata. 

Jos salasanan luommisessa tai kirjautumisessa on ongelmia, tarkasta voisiko ongelma olla joku alla olevista:

  • Jos et saa salasanan luomiseen tarvittavaa koodia, tarkistathan roskapostit. Automaattiset viestit järjestelmistä jäävät joskus roskapostisuodattimiin. 
  • Tiedoistasi jäsenrekisterissä voi puuttua sähköpostiosoite, se on virheellinen tai sama sähköpostiosoite on usean henkilön tiedoissa. Ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin, joka voi tarkistaa ja korjata asian. 
  • Onhan sinulla ratsastusseuran jäsenyys voimassa? Kirjautuminen ja laskujen katsominen onnistuu myös vaikka jäsenlasku olisi avoin, muut valikot aukeavat kun maksu on kunnossa. Jäsenhuoneen kautta maksettu jäsenyys päivittyy heti, viitesiirrolla maksetun laskuun pävittyminen järjestelmään voi viedä muutama päivän.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä oman ratsastusseurasi jäsensihteeriin.