Ohjeet

Jäsenhuone on etu henkilöille, jotka ovat SRL-jäseniä jonkun ratsastusseuran kautta. Seurojen kannatusjäsenet, Green Card ja Green Card Plus -vakuutetut eivät pysty käyttämään sitä. Lisätietoja seuran jäsenyydestä.

Jäsenhuonetta voi käyttää sujuvasti sekä tietokoneen että kännykän internet-selaimella. Erillistä applikaatiota ei tarvitse ladata. 

Jos salasanan luomisessa tai kirjautumisessa on ongelmia, tarkasta voisiko ongelma olla joku alla olevista:

  • Jos et saa salasanan luomiseen tarvittavaa koodia, tarkistathan roskapostit. Automaattiset viestit järjestelmistä jäävät joskus roskapostisuodattimiin. 
  • Tiedoistasi jäsenrekisterissä voi puuttua sähköpostiosoite, se on virheellinen tai sama sähköpostiosoite on usean henkilön tiedoissa. Ole yhteydessä seurasi jäsensihteeriin, joka voi tarkistaa ja korjata asian.
  • Onhan sinulla ratsastusseuran jäsenyys voimassa? Kirjautuminen sekä laskujen katsominen ja maksaminen onnistuu vaikka jäsenlasku olisi avoin, mutta muut valikot aukeavat vasta kun maksu on kunnossa. Jäsenhuoneen kautta verkko-ostona maksettu jäsenyys päivittyy heti, viitesiirrolla maksetun laskun päivittyminen järjestelmään vie muutama päivän.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä oman ratsastusseurasi jäsensihteeriin