Hyppää kyytiin!

Luvassa hyvää seuraa, hauskaa tekemistä, tietoa ja neuvoja. Lähde mukaan koulutuksiin ja tapahtumiin, kilpaile, tule toimihenkilöksi, osallistu kerhoihin tai suorita hevostaito- ja ratsastusmerkkejä. Hippos-lehti tarjoaa tuhdin lukupaketin hevosista ja ratsastuksesta, ja vuonna 2021 pääset heti mukaan SRL:n uuteen jäsenhuoneeseen. Kattava vakuutus antaa turvaa tallimatkalta satulaan saakka.

Näin liityt seuraan

1) Valitse seura. Ratsastajainliittoon kuuluvia seuroja on Suomessa n. 500. Voit tutustua seuroihin seurahakurissa.
2) Täytä liittymislomake. Seuran jäseneksi pääset liittymään helposti liittymislomakkeen kautta.
3) Maksa jäsenmaksulasku. Lomakkeen täytettyäsi seura käsittelee hakemuksesi ja saat jäsenmaksulaskun parin viikon sisällä.
4) Nauti jäseneduista :)


SRL:n jäsenseurassa etuinasi

  • Hippos-lehti seitsemän kertaa vuodessa
  • Kattava LähiTapiolan tapaturmavakuutus
  • Alennuksia ja etuja yhteistyökumppaneilta, kuten Helsinki International Horse Show, St1, Scandic, Kultajousi ja Penny&Friends...
  • Syys–lokakuussa varatuille Tallink Siljan Tallinnan, Tukholman ja Riian risteilyille 30% jäsenalennus, risteilyaika maaliskuun loppuun.

Syyskuusta joulukuuhun vuoden 2020 jäsenyys alennettuun hintaan!

P.S. Kun jäsenyytesi on maksettu 31.10. mennessä, ehdit saada marraskuussa ilmeistyvän satasivuisen SRL100 Juhla-Hippoksen, joka ilmestyy marraskuussa. Lisäksi kaikkien 1.9.-31.10. välillä jäsenmaksunsa maksaneiden kesken arvotaan sata SRL100-tuotepalkintoa.
 

Tutustu tarkemmin kaikkiin jäsenetuihin.