Lakineuvonta ja lainsäädäntö

Lakineuvonta SRL:n jäsenille Ratsastajainliiton yhteistyökumppanit tarjoavat lakineuvontaa jäsenten hevosjuridiikkaa koskeviin kysymyksiin. Linkkien takaa löytyy tietoa hevosalaa koskevasta lainsäädännöstä, esimerkiksi eläinsuojelulaista, sekä työlainsäädännöstä.

Lakineuvonta

Neuvonnan piiriin kuuluvat mm. seuraavat asiat:

- hevoskauppa
- tallivuokrasopimukset
- ratsastuskoulujen toimintaan liittyvät kysymykset
- yhdistysoikeus
- vahingonkorvausasiat
 

Lakiasiaintoimisto Legimia on asiakaslähtöinen juridiikan ammattilainen, jossa työn korkea laatu on kunnia-asia. Lakimiehemme ovat oman oikeudenalansa kokeneita ammattilaisia, jotka pitävät tinkimättömästi huolta eduistasi kaikissa tilanteissa.

Legimian osakas OTM, LLM Pilvi Rientosella on laaja kokemus hevosalasta niin valmentajana, tallinpitäjänä kuin ratsuttajanakin. Syvällinen hevosalan tuntemus luo erinomaisen perustan hoitaa menestyksekkäästi hevosjuridiikkaan liittyviä asioita.

Legimia toimii yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton kanssa ja tarjoaa liiton jäsenille maksuttoman neuvontapuhelimen, joka palvelee arkisin maanantaista torstaihin klo 10-12 numerossa 050 382 9988. Lisäksi liiton jäsenet saavat toimeksiannoista -10% alennuksen.

Yhteystiedot: www.legimia.fi

Asianajotoimisto Fenno Oy on kokenut ja nuorekas, uudelta pohjalta rakennettu yritys, joka tuo jämäkän, modernin ja innovatiivisen otteen lakiasioiden hoitoon. Asianajotoimisto Fenno toimii aina siellä, missä ikinä oletkin. Palvelemme osoitteessa, jonka päätät sinä itse. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Mikkelissä, Järvenpäässä ja Salossa. Tarvittaessa pidämme neuvotteluja myös etänä. Palvelemme sekä yrittäjiä, että yksityisiä - antaen aina kaikkemme turvataksemme sinun oikeuksiasi.Yhtenä toimistomme erityisosaamisalueena on hevosjuridiikka, jossa osakkaamme asianajaja Antti Linna on yksi Suomen johtavista asiantuntijoista.

Yhteystiedot: www.fennolaw.fi
 

Lakiasiaintoimisto Linna on erityisesti oikeudenkäynteihin, riidanratkaisuun sekä kauppa- ja vahingonkorvausoikeuteen erikoistunut lakiasiaintoimisto. Tuotamme korkealaatuisia oikeusturvapalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille, minkä takeena on satojen toimeksiantojen tuoma kokemus ja ammattitaito. Ensimmäinen yhteydenotto ja alkuneuvottelu sekä yleisluontoinen juridinen neuvonta (max. 60 min.) ovat maksuttomia, minkä aikana pyritään kartoittamaan asiakkaan oikeusturvan tarve ja sen edellyttämät toimenpiteet sekä asian ratkaisuvaihtoehdot. Palvelemme maanlaajuisesti.

Yhteydenottoosi vastaa OTM Jaakko Linna,jolla on pitkäaikainen kokemus hevostaloutta ja hevoskauppaa koskevasta juridiikasta. Puhelin 044 302 0085. Sähköposti: jaakko.linna@lakilinna.fi

Linkki kotisivuille: www.lakilinna.fi

 

Linkkejä:

Eläinsuojelulaki

Ympäristöministeriö: maankäyttö- ja rakennuslaki, ympäristölainsäädäntö ja -suojeluasiat

Hevoseni.fi - tietoa hevosalasta, hevosista, lainsäädännöstä

Ruokavirasto: Eläinsuojelu ja eläintenpito, eläinten terveys ja eläintaudit, eläinten tuonti ja vienti

Työ- ja elinkeinoministeriö, työlainsäädäntö