SRL:n tallineuvojat

SRL:n tallineuvojat ovat hevosalan ammattilaisia ja jäsentallien asialla. Tallineuvojilla on hevosalan koulutus ja vuosikymmenien kokemus hevosalan työelämästä ja yrittäjänä toimimisesta. On yrittäjän etu että tallin ja yrityksen haasteista ja mahdollisuuksista pääsee keskustelemaan ihmisen kanssa, jolla on omakohtainen, ammatillinen kokemus suomalaisesta hevosalasta.

Tallitoiminnan kehittäjä ja tallineuvojat ovat pitkänlinjan hevosalan ammattilaisia ja jäsentallien käytettävissä vertaistukeen, neuvontaan ja konsultointiin, sekä uusien jäsen- ja Laatutallien auditointiin.

Kun talli hakee SRL:n jäsenyyttä, tallineuvoja käy auditointikäynnillä läpi tallin toiminnan ja puitteet yhdessä talliyrittäjän kanssa. Jokainen SRL:n jäsentalli täyttää jäseneksi ottamisen hetkellä SRL:n kyseisellä hetkellä voimassa olevat jäsentallikriteerit, jotka ovat jäsenyyden ehtoina. Päätökset jäseneksi ottamisesta ja jäsenyyden päättämisestä tekee SRL:n hallitus.

Tallineuvoja tekee jäsenetuihin kuuluvan tallikäynnin SRL:n jäsenenä olevaan talliin tavallisesti 1,5–2 vuoden välein. Järjestelmä perustuu luottamukseen ja tallikäynnin ajankohta sovitaan etukäteen yrittäjän kanssa. Tallikäynti on luonteeltaan neuvova ja konsultoiva, sen aikana käydään läpi toimintaa ja puitteita samoin kuin auditointikäynnilläkin. Talli voi myös pyytää tallikäyntiä niin halutessaan ja olla suoraan yhteydessä tallineuvojiin tai tallitoiminnan kehittäjään.

Mikäli tallin toiminnassa ja puitteissa ei ole huomautettavaa, seuraava tallikäynti tehdään sovitusti 1,5–2 vuoden kuluttua. Jos tallin toiminnassa havaitaan poikkeamia, sovelletaan jäsentalleihin 5-portaista kurinpitomenettelyä.

 

Tallitoiminnan kehittäjä: Minna Peltonen, minna.peltonen@ratsastus.fi, 0400 231 662 (ma-to)

 

Tallineuvojat:

 

Rosali Kivitie, tallineuvoja, Forssa

rosali.kivitie@ratsastus.fi, 0400 386 647
 

Tero Kortelainen, tallineuvoja, Liperi

tero.kortelainen@ratsastus.fi, 040 741 4978
 

Antti Heikkilä, tallineuvoja, Joensuu

antti.heikkila@ratsastus.fi, 040 5294 975

 

Soile Lappalainen, tallineuvoja, Kajaani

soile.lappalainen@ratsastus.fi, 040 645 8858