Talli liiton jäseneksi

Ratsastajainliiton jäsentalleilla on laadukkuutta, ammattitaitoa, hevosystävällisyyttä ja turvallisuutta voimakkaasti viestivä imago. Liiton jäsenyys vaatii talleilta korkeatasoista toimintaa, mutta antaa myös paljon vastineeksi. Liiton jäsentalleilta edellytetään, että niillä on koulutettu henkilökunta, toimintaan soveltuvat hevoset ja puitteet sekä kaikki ratsastajat vakuutettuina.

Suomen Ratsastajainliitto ry:n jäsentallit tarjoavat monipuolisia ja laadukkaita hevosalan palveluita. Jäsentallit ovat palveluyrityksiä, jotka pohjautuvat vahvaan ammatilliseen osaamiseen, hevosten hyvinvointiin, turvalliseen toimintaan sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun. Ratsastajainliiton jäsentalleilla palveluista vastaa koulutettu ja ensiaputaitoinen henkilökunta. Ratsastuskouluissa opetuksesta vastaa ratsastuksenohjaaja, ratsastuksenopettaja tai ratsastuksenopettajan erikoisammattitukinnon suorittanut opettaja. Liiton tallineuvojat tekevät tallikäynnin jokaiseen liiton jäsentalliin 1-2 vuoden välein.

Jos olet kiinnostunut SRL:n tallijäsenyydestä, voit tilata ilmaisen starttipaketin sähköpostitse osoitteesta minna.peltonen@ratsastus.fi. Starttipaketti sisältää liiton jäsentallikriteerit, tapaohjeiston, jäsenedut sekä Tukesin turvallisuusohjeet. Jäsenyyttä hakevat tallit voivat starttipaketin saatuaan olla yhteydessä suoraan tallitoiminnan kehittäjään/tallineuvojaan (yhteystiedot sivun alareunassa).


Tallien jäsenmaksu vuonna 2021
Jäsentalli (kaikki luokitukset hevosmäärästä riippumatta) 275 €. Tallien jäsenedut on esitelty täällä


Tallitoiminnan kehittäjä: Minna Peltonen, minna.peltonen@ratsastus.fi, puh. 09 2294 5248 ja 0400 231 662

Tallineuvojat 

 • Rosali Kivitie, tallineuvoja, Forssa
  rosali.kivitie@ratsastus.fi, 0400 386 647
   
 • Tero Kortelainen, tallineuvoja, Liperi
  tero.kortelainen@ratsastus.fi, 040 741 4978
   
 • Antti Heikkilä, tallineuvoja, Joensuu
  antti.heikkila@ratsastus.fi, 040 5294 975

 

 

Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli - ohjeistus toimivaan tallitoimintaan

Tukes turvallisuusohjeet ratsastuspalveluille

Tallikriteerit